Színház

Balkán kobra

színmű, magyar, 2013.

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Mit tegyen, vagy mit ne tegyen a vidékről elvágyódó, unatkozó feleség a belgrádi forradalom idején, ha már kakaskája sincs mellette, Silkepil-je is elfogyott és rettentően unja férjét és a körülötte legyeskedő szeretőjelöltet? Ha a szépasszonyt csak dévaj szláv férfiak veszik körbe, akiknek nagyobb a szájuk, mint a puskacsövük?

Adott egy féltékeny macsó, mint céltábla, egy spekuláló földhivatali gyakornok, egy hősszerelmes titkár, egy szoknyapecér rendőr, egy amerikai kártyapartner és egy szerencsétlen társsal megáldott rettegett bérgyilkos legenda inkognitóban, aki bár rövidlátó, hiúsága miatt mégsem hord szemüveget... Mindenki egy feladatért és mindenki egymás ellen, de ki ér a végére ennek a pengeél-keringőnek?

Balkáni komédia alkohol és pénz-mámorban, ahol mindenki csörtet felfelé, ahol mindenki ugyanazt akarja és ahol senki sem látja már a csempészektől a fát, de az utolsó húzza a rövidebbet - és nem a ravaszt.

A(z) Thália Színház előadása

Bemutató időpontja:

2013. december 7., Thália Színház

Stáblista:

Hozzászólások

2/10
lilibella 2014 máj. 01. - 12:33:31 2/10 Előzmény JustInTime
Hihetetlen gyenge, bóvli darab, viszonylag jó színészekkel...hát a sok színházi élményem végén kullog "borzalmas"-ként, vsz ha gyengébb színészek játsszák ott is hagyom.
De hát aki sokat jár színházba belefut ilyenbe is :(
5/10
JustInTime 2014 jan. 11. - 08:01:11 5/10
Kitûnõ színészek egy gyenge darabban. Az eredmény egy közepes elõadás - sajnos.