Színház

Ballépés jobbra

vígjáték, 2023.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Igaz, ami igaz, kevés randevú indul olyan végzetesen, mint a meglehető-sen egyéni látásmódú festő, Yan kalandja a nagyon csinos és nagyon férje-zett nagyvilági dámával, Florence-szal, akit végre sikerül a lakására csábí-tania. A randevú azonban csöppet sem úgy zajlik, amint eltervezte, egyál-talán semmi sem úgy alakul, ahogy szeretné.

Van ugyanis egy szomszéd lakás, ahol egy őrülten szerelmes és legalább ennyire őrülten féltékeny fiatal pár lakik, és van egy ajtó, amelyik mindig pont akkor csapódik be, amikor nem kellene! No meg persze egy balkon is, amin a szomszéd lakásba lehet átmászni szükség esetén, és bizony erre szükség is lesz előbb-utóbb! Ugyanis csön-getnek és amikor Yan ajtót nyit, nem a várva várt szerelme áll a küszöbön, hanem a szomszédja, Eva, méghozzá meglehetősen lenge öltözetben. Mi-re a lány magyarázattal szolgálna, betoppan Eva enyhén szólva gyanakvó barátja, a felajzott Boris is, nemsokára pedig maga álmai asszonya, Flo-rence is, méghozzá a férje oldalán...

Kilenc színész fergeteges félreértések közepette, kacagtató helyzetekben, Gérard Lauzier mozgalmas komédiájában, amely a moziban is nagy siker lett a Magas szőke főszereplőjével, Pierre Richard–ral.

A(z) Hevesi Sándor Színház előadása

Bemutató időpontja:

2023. szeptember 29., Hevesi Sándor Színház

Stáblista:

Hozzászólások