Színház

Cocktail Cirkusz

varieté, magyar, 2013.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Könnyed szórakozás, ami kikapcsol, színház és cirkuszi csoda, ami elvarázsol. Egy koktél, amelyet Önnek készítünk a szereplők életének és műsorszámainak keverékéből. Egy újszerű színházi varieté a városban!

Emődy a hiú bártulajdonos show-man és társulatának előadása szaltókkal tarkítva, édes-szerelmes akrobatikus tánccal fűszerezve, önfeledt zsonglőrködéssel megtűzdelve. Belesünk a "show-biznisz" csillogó világának kulisszája mögé, főhőseink színfalak mögött zajló történetébe.

A felnőttek cirkusza ez: szórakoztató színház és pazar showműsor egyvelege. Az artistaszámok - a légi- és párosakrobatika -, a zsonglőr-mutatványok és a látványos akrobatikus elemek mellett a résztvevők egy fordulatos történet szereplői is egyben. Csábítás, cselszövés, és egy társulat összetartásának története elevenedik meg a színpadon. Különleges koktél várja a látogatókat: a műsor szereplői cirkuszművészek - akrobaták, zsonglőrök, bűvészek -, akiknek humoros, olykor izgalmas élete elevenedik meg a zenével és lebilincselő látványelemekkel tarkított színpadi történetben.

Az elmúlt évtizedben a varieté műfaja Európában jelentős változáson ment keresztül, s a zenés, táncos, látványos szórakoztató műsorok ismét visszanyerték régi népszerűségüket.
A Cocktail Cirkusz egyben a varieté műfaj megújítása is, olyan egyedi cirkusz-színházi turmix, ahol az artistaszámok színházi előadásba ágyazódva kelnek életre. A néző belecsöppen a szereplők drámájába, s az 'Életek keverékének' teljes történetét élvezheti. Valódi, színházi és cirkuszi csoda, könnyed szórakozás, ami kikapcsol, ami elvarázsol.

A(z) Cocktail Cirkusz előadása

Stáblista:

Hozzászólások