Színház

Csak tenyérnyi vér

előadás, 75 perc, 2018.

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Dosztojevszkij A szelíd asszony című műve nyomán - a Másik Produkció előadása. 
Hölgyeim és uraim! Ránk hangolódtak? Hogy vannak? Jól vannak? Mindenki itt van? Együtt vannak? Minden elcsendesedett önök körül? Megvan a belső béke? Csak rám figyelnek, ugye? Figyeljenek jól, mert ma is történelmet írunk! Aki nálunk itt, ebben a műsorban fellép, és eddig híres volt, az mostantól még híresebb lesz, ha ismeretlen volt, holnapra már a sarki fűszeres is tudni fogja, ki az illető! És hogy ki az illető? Képzeljenek el egy férjet, aki imádja a feleségét. Egy férj, aki minden nap hajnalban kel, egész nap dolgozik, oszt-szoroz, és minden körülmények között kedves az ügyfelekkel. Két dolog számít az életében: imádott felesége és az üzlet.
Az üzlet, ami a szép és nyugodt családi élet záloga. Zálogos. És van egy lány...Egy szegény, kiszolgáltatott lány, aki menedéket, anyagi biztonságot talál az öregedő zálogház-tulajdonosnál. Mindenki megkapja, amire vágyik, a lány menedéket, a férfi a lányt... Viselkedésük szelíd és udvarias. A vége mégis halál. Csak tenyérnyi vér. Gyilkos és áldozat. Gyilkos vagy áldozat? Ki ölt meg kit? Hölgyeim és uraim! A döntés ma is az Önök kezében van! Akkor hát: Showtime!
Az emberi kapcsolatok olyan rétegei, ellentmondásai bontakoznak ki a történetben, melynek  kulcskérdése: Tudunk-e szeretni

A(z) Másik Produkció előadása

Bemutató időpontja:

2018. november 20., Másik Produkció

Stáblista:

Hozzászólások