Színház

Flip Side

előadás, 2008.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A Flip Side (A lemez másik oldala) egy nemzetközi együttműködés keretében érkezik Debrecenbe. A darabot 2007 októberében mutatták be a northamptoni Smith College-ben.
Előkészítése 2006 decemberére nyúlik vissza, mikor a társulat tagjai összegyűltek, hogy ötleteket gyűjtsenek egy új előadáshoz. Király Anna térkompozíciója szolgáltatta az alapötletet, mely két sátorszerű szerkezetből állt. Ebbe a térbe Ellen Maddow olyan szereplőket helyezett, akiknek rögeszméje a pillanatnyiság: a távolból megpillantott események, az elérhetetlen, részben rejtett dolgok foglalkoztatják őket. A közönség az előadás során részesül a szereplők azon tapasztalatából, hogyan lehet a szemünk sarkából látott eseményekből következtetéseket levonni, miközben abban sem lehetünk bizonyosak, hogy mi a valóság, mi a visszatükröződés, mi csupán egy filmrészlet vagy egy árnyék.
Paul Zimet, a The Talking Band művészeti vezetője, a Flip Side rendezője, 2008 májusában a Csokonai Színház művészeivel állítja színpadra ezt a különleges élményt ígérő produkciót. A színészi játék szempontjából izgalmas kihívást jelent, hogy minden színész más és más (olykor nemben és életkorban eltérő) szerepet alakít a lemez A illetve B oldalán.

A(z) Csokonai Színház előadása

Bemutató időpontja:

2008. május 21., Csokonai Színház

Stáblista:

Szereplők

Alan (Cousin Ricky)
Daisy (Lucinda)
Marilyn (Sylvia)
Celeste (Boróka)
Frank (Mrs. Wormser)
Aurora (Oscar)

Alkotók

Hozzászólások