Színház

Foglalkoztató

előadás, 90 perc, magyar, 2010.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

"....Belekortyolok a kávéba, míg a rendszer aktivál. Klaviatúra piknik a végtelen zöld háttér mezőn. Öt munkanap. Hétfőn várni a pénteket. Vasárnap szidni a hétfőt. Szerdától eljutni a szombatig. What's on your mind?..."

"....Lassan már azt hiszem, félelemből csinálunk programokat magunknak. Tudja, mindenkitől megkérdezem, hogy miből áll a napi programja. Csak, hogy valami példát találjak, hátha nekem is úgy kellene élnem, de rájöttem, hogy csak aprítjuk a mindennapi teendőket, mint a kolbászba a mócsingot a felelőtlen hentes..."

Mit jelent számunkra az a gyakran használt szókapcsolat, hogy: "úgy szeretnék boldog lenni". Biztos mindenkinek mást. És mi van akkor, ha ezeket ütköztetjük? Milyen hétköznapi őrületeink vannak? Egyedül és közösségben. Itt, ma, ebben az országban, ebben a városban, ebben a kerületben, ebben az utcában, egy albérletben, négy fal között, villamoson ülve, sorban állva, káromkodva, BKV-ellenőrrel kiabálva....Foglalkoztató.
Special thanks to Justin Timberlake.

"....Hogy az önismeret és a boldogság valamilyen szinten egymástól függő dolog, az szinte bizonyos. Az önismeret pedig még annál is keményebb meló, mint végiggürizni heti öt nap nyolc órát, azt mantrázva, hogy "én fontos vagyok, fontos amit csinálok, fontos hogy élek". Ebben azonban nem túl nehéz megcsömörleni, a gondosan kimunkált frusztrációk pedig izgatottan várják, hogy mikor törhetnek felszínre...." - Zsedényi Balázs

A(z) Merlin előadása

Bemutató időpontja:

2010. április 26., Merlin

Stáblista:

Hozzászólások