Színház

Klinke

előadás, 2006.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Milo Scotton a Cirque de Soleil társulatról híres Montreali Nemzeti Cirkusziskolában szerezte a diplomáját, ahol létraakrobatikára és zsonglőrködésre szakosodott.
Olivia Ferraris a Bolognai Galante Garrone Új Cirkusz Iskolában és a Cesenatico-i Cirkuszművészeti Akadémián diplomázott, majd egy évet Montrealban töltött. Kézenállásra és függöny akrobatikára szakosodott.

Az előadás során látható cirkuszi elemek: létraakrobatika, talajakrobatika, légiakrobatika, buzogány- labda- diabolo zsonglőrködés.
A Klinke különböző előadóművészeti ágakat foglal magában: színház, tánc és cirkuszi számok vannak beillesztve a történet fonalába, ahogy azt a cirkuszszínházban szokás.

A történetről. Főhősünk napi munkáját végzi a postán . Egy napon, amely addig semmiben sem különbözött a többitől, az egyik dobozból hősnőnk kerül elő és ... kezdetét veszi egy különleges szerelmi történet...

Az előadás több szinten zajlik, eltérő magasságokban. A színpadkép különböző tárgyakból áll össze egy stabil szerkezetté, amelyen zajlanak az egyébként lehetetlennek tűnő történések. Dobozok, létrák, csillár, börönd, világító tárgyak.... Majd egyensúlyozás 4 méter magasban, létraakrobatika, égig mászás fehér textilanyagon, tárgyak manipulálása és kézenállás.

Gyerekek figyelem! Ezt az előadást nektek külön is ajánljuk! Két szeretnivaló főhőse számos csodát tud nektek mutatni.

A(z) Millenáris előadása

Bemutató időpontja:

2006. szeptember 7., Millenáris

Stáblista:

Hozzászólások