Színház

Köztünk marad - Eke Angélával és Király Attilával

előadás

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A Szkéné saját fejlesztésű online színházában a nézők közvetlenül alakítják a történetet, melyet minden hónapban más-más színészpáros improvizációja kelt életre. Adott két szereplő, akik minden kapcsolatot megszakítottak egymással, súlyos titkokat hagyva feldolgozatlanul közös múltjukban. Egyikük most megtöri a csendet.
A színházi játék zoomon valósul meg, szükséges hozzá stabil internet hozzáférés, mikrofon, kamera, valamint fülhallgató vagy headset. A játékba mindenki a saját eszközéről jelentkezik be. A megfelelő minőségű kapcsolat érdekében hasznos letölteni az ingyenes zoom alkalmazást az eszközre. A színházba ezúttal még a jegyekért sem kell bemenni – minden az online térben történik. A belépéshez szükséges linket és az előzetes információkat a jegyvásárlásnál megadott e-mail címen keresztül kapják meg a résztvevők.

„Az online térben zajló előadás a legvégső határig vitte azt, ami színházként valósulhat meg ebben a közegben: az élőzés elevenségét és a megismételhetetlenséget.” Rádai Andrea, Magyar Narancs

A(z) Szkéné Színház előadása

Stáblista:

Hozzászólások