Színház

Legszebb férfikor

előadás, 2019.

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

A vendégek: befutott, sármos, negyvenes férfiak. A házigazda: Lady Rosemary, akibe egyetemistaként reménytelenül szerelmesek voltak. De feltámad a remény most, a legszebb férfikorban. Húsz éve várt egyéjszakás kaland az oxfordi kollégisták találkozóján. Hét férfi és egy nő – mindenki egyért, egy mindenki ellen.

Este és reggel, összezárva, együtt. A könnyekig mulatságos bohózattá gyorsuló előadás szereplői számára ritka, örök emlék marad. Mint a régi időkből azok… amiket jobb volna elfelejteni. A darab a Thália Színházban látható először Magyarországon.

 

A(z) Thália Színház előadása

Bemutató időpontja:

2019. december 15., Thália Színház

Stáblista:

Hozzászólások

7/10
kecsup 2022 márc. 31. - 11:37:42 7/10
Nem egy fergeteges darab, de azért nem is olyan rossz, mint a jelenlegi pontszáma. Lehet rajta nevetni, a színészek jól játszanak.
2/10
kovani1 2019 dec. 18. - 12:39:21 2/10
Nem voltam tőle elájulva, sőt... egy igazán jót nem lehetett rajta nevetni, pedig nem vagyok fapin@... koleszos helyzetkomikum akar lenni, 40-es fazonokkal... de a sablonos "poénok" kimerülnek a

részegségben, nő férfiruhában, kiközösített pancser visszavág-ban... sokkal többet vártam.... abból, hogy mindegyik férfi az adott nőbe volt szerelmes - azt hittem, ezt helyezik a középpontba, de ebből szinte semmi nem lett.


Max 2 csillag.