Színház

Luis de Matos IMPOSSIBLE Live

előadás

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A "Luis de Matos - IMPOSSIBLE Live", a világ legjobb illuzionista showja visszatér a nagy színházakba és arénákba, új szereplőgárdával és új illúziókkal.

Luis de Matos, a legtöbb díjjal kitüntetett portugál bűvész, akit a Hollywoodi Mágikus Művészetek Akadémiája háromszor is kitüntetett, és aki a történelem legfiatalabbjaként kapta meg a Devant-díjat a The Magic Circle-től, ismét egy új és rendkívüli utazásra hívja Önt az illúziók csodálatos világába, ahol a lehetetlen valósággá válik.

Joana Almeida táncos és asszisztens, valamint a Momentum Crew, a break-tánc világbajnokai kíséretében Luis de Matos mellett a világ négy legnagyobb mai bűvésze áll majd, hogy egy felejthetetlen élménnyel gazdagítsák a közönséget.

A Koncertpromo, a BRICS Entertainmenttel, és az Art & Culture Kulturális Egyesülettel együttműködve örömmel mutatja be a világ legjobb bűvész showjának budapesti előadásait. A páratlan esemény-sorozat 2025. május 16. és 18. között zajlik majd a BOK Csarnokban.

Horváth Roland, a Koncertpromo tulajdonosa és ügyvezetője így nyilatkozott az előadások kapcsán: “Rendkívül boldog vagyok, hogy sikerül elhoznunk egy ilyen színvonalú produckiót, ami lehetőséget ad arra, hogy a magyar közönség számára bemutassuk a modern varázslat csúcsát. A Koncertpromo elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb színvonalú rendezvényeket hozza el hazánkba, és ez a produkció is ezt a hagyományt folytatja.”

Tartsanak velük, és készüljenek fel egy felejthetetlen utazásra a " Luis de Matos IMPOSSIBLE Live” előadásain!

Hozzászólások