Színház

Mu Terminál A Est

előadás, 2008.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Fodor Zoltán: Melange
A monotonitásba, állandóságba bekíváncsiskodó apró változások tehetik érdekessé és izgalmassá életünket. Ez a gondolat a mottója készülő új darabomnak.

Fejes Ádám: Nyomás alatt
Különböző mozdulatsorok egymásutánjából létrehozott, nyolc táncos által végrehajtott koreográfiai szerkezet színpadon való megtörténése. 2006-ban négy táncosra komponáltam a táncművet. A prágai bemutatót követően koreográfiám további két előadást élt meg a MU Színházban. Most felújítva, nyolc táncos előadásában láthatja újra a néző.

A Terminál első bemutatója a fejlődés névjegyében lett megszerkesztve. Fodor Zoltán másodjára is elfogadta meghívásunkat, és így hozzájárul a MU Terminál körül lassan, de biztosan kialakulni látszó alkotói közeg erősítéséhez. Fodor Zoltán szívesen dolgozik újra a Terminál csapatával, elmondása szerint jó hatással volt rá az a fajta szakmai hozzáállás és emberi közeg, mellyel tavaly, a Terminállal folytatott munkája során találkozott. Személyében egy olyan energikus alkotóval ismerkedhettünk meg, aki a munkáján túl, emberi kvalitásaival is hozzájárult a fiatal táncművészek fejlődéséhez. Maximalista, megbízható, precíz ember, aki a szakmai minőség terén nem ismer megalkuvást.

A(z) MU Színház előadása

Bemutató időpontja:

2008. november 8., MU Színház

Stáblista:

Hozzászólások