Színház

Négy fal között

előadás, magyar, 2016.

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

- avagy zárt ajtók, tárt lábak -
18 éven felülieknek!

"A nő semmiben sem kelti fel jobban a férfi vágyakozását, mint amikor félig levetkőzve, szép fehérneműben áll előtte. Van férfi, aki abban leli örömét, ha ilyenkor eltépi a nő fehérneműjét. Csak boldog lehet az az asszony, akinek olyan férfias és szerelemittas férje van, hogy tönkreteszi a ruháját."

Dr. Fritz Kahn A szerelem iskolája című kézikönyve 1957-ben jelent meg, és akkor forradalmi szemléletével nem egy szemérmes házaspárt indított el a boldog párkapcsolat és az érzéki örömök felé. Kahn eszményi világában illatos és kívánatos Nők erős és potens Férfiakkal szeretkeznek.

De mi van a zárt ajtók mögött? Hogyan éljük meg a szexualitást ma, amikor a Nő és a Férfi fogalma már nem ugyanazt jelenti, ha jelent valamit egyáltalán. A Tünet Együttes és a Dollár Papa Gyermekei színész-rendezője, Ördög Tamás közös játéka a civilizált ember szexualitását mutatja be egy hétköznapi család történetén keresztül.

Szexuális diszfunkcióval élő nézőink ajándékot kapnak!

A(z) Tünet Együttes előadása

Bemutató időpontja:

2016. szeptember 30., Tünet Együttes

Stáblista:

Szereplők

Otto (a párja)
Uwe (a lánya)
Petra (a húga)
Jürgen (a sógora)

Alkotók

Hozzászólások

1/10
Felhő 2018 jan. 07. - 08:40:51 1/10
Nagyon beteg elõadás, színháznak nem nevezném. Lehet megpróbálni utánozni a dán rendezõt (érdekes, hogy pont 2016-ban jöttek ki ezzel a \"produkciójukkal) de mondanivaló nélküli, nem a \"jó ízlés határait súroló\" hanem kimondottan aberrált, visszataszító, másfél óra lett belõle.