Színház

Páratlan páros 2.

vígjáték, 2 felvonás, 120 perc, magyar, 2002.

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

Igen, hölgyeim és uraim, a páratlan sikerű komédiának megszületett a folytatása és a körúti nagyszínházban kerül színre ezen a nyáron!
Régi ismerősünk, John Smith, a kiváló londoni taxisofőr immár tizenhat éve él változatlanul boldog házasságban a város két kerületében lévő lakásai közti ingajáratban, két hűséges feleségével, Maryvel és Barbarával. Válságos helyzetek olykor azért adódnak, amikor a percre pontosan beosztott napirend valamilyen okból felborul és a két olajozottan működő háztartásban akadozni kezd a fogaskerék. Most éppen egy ilyen helyzet kezd kialakulni. Az elmúlt évek alatt ugyanis az élet fontos változást produkált: Johnnak immár két gyermeke van, két közel egykorú kamasz, az egyik Marytől, a másik Barbarától, egy lány, meg egy fiú. Minthogy manapság a fiatalok gyakran az interneten ismerkednek, így hát misem természetesebb, mint hogy ez a két fiatal is egymásra lel az interneten való kalandozások közepette. Nagy örömmel fedezik fel, hogy véletlenül mindkettőjük apját John Smithnek hívják, sőt véletlenül mindkettő taxisofőr. Ez a felfedezés a John Smithünk számára korántsem ennyire örömteli. A lassan félőrültté váló apa most már azért ingázik a két lakás között, hogy megakadályozza a féltestvérek életbeli találkozását.

A(z) Madách Színház előadása

Bemutató időpontja:

2002. május 31., Madách Színház

Stáblista:

Hozzászólások

10/10
ip13412 okt. 23. 04:47:31 10/10
Szerintem is nagyon jó vígjáték, de lehet ki lehet jelenteni, hogy az utóbbi évek legjobb színházi vígjátéka volt. Szépen finoman kezdve, de aztán később nagyon felpörögnek benne az események, szinte semmi üresjárat nem marad benne, csak a poénáradat.
Többször is láttam már az előadást, egy újabb megnézéstől csak azt tart vissza, hogy sajnos már nincs műsoron, pedig szívesen újra beneveznék rá.
Egyébként az első rész se volt rossz, de ez még azon is túltesz, még szórakoztatóbb. Az első rész nélkül is teljesen érthető a második rész, csak önmagában nézve is.
timy091 2008 jan. 25. - 16:15:34
Én mind2 részt láttam...mind2 nagyon jóóó! Ajánlom mkinek aki szeret nevetni, mert itt tuti fog! :P
catyy13 2007 nov. 26. - 21:05:59
EZ jó..mert én sem láttam az elsõt,de a második menni fog:) Így nem parázok tovább azon,hogy milyen lehetett az elsõ rész. Köszi!:)
Kiscsillag25 2007 okt. 15. - 21:13:32
Én is ajánlom mindenkinek! Én elõször a 2. részt láttam és utána csak az elsõt! Hát az elsõ sehol sincs a másodiktól és abszolút felesleges megnézni az elsõt! Csak a másodikat! Szenzációs! Oltári nagy! Nem tudom még hogy fokozzam! Egyszerûen észbontó!:)
Deske 2007 máj. 05. - 16:54:50
Ohhh, hát ez akkora!!! :D Meg kell nézni! :D Könnyeztem a nevetéstõl LOL :D