Színház

Step by dance

táncelőadás, magyar, 2011.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A Budapest Táncszínház 2002 augusztusa óta rendszeresen megrendezi a nemzetközi mércével mérve is magas színvonalú nyári tánctanfolyamot. A több héten át tartó esemény az egész magyar táncos társadalomra - a klasszikus, modern és kortárs stílust képviselő együttesekre egyaránt - pozitív hatással van. Évről évre a világ minden tájáról (Tel Aviv, Hollandia, Franciaország) érkező neves koreográfusok tartanak nálunk kurzusokat.

Az idei Nyári Fesztivál gálaestjén az együttes a X. Nemzetközi Tánckurzus műhelymunkáiból tart bemutatót a Budapest Táncszínház és a tanfolyamok tanulóinak részvételével. A produkcióval a nézők betekintést nyerhetnek a táncosok mindennapjaiba, és képet kaphatnak kemény, emberpróbáló munkájukról.

A gálaest második részében a Budapest Táncszínház egy kis meglepetéssel szolgál őszi bemutatójának műhelymunkájából, amit a 2010-es évben a világhírű Joseph Tmim segítségével hozunk létre. Az est zárásaként az együttes Bolero c. előadását láthatják az érdeklődők. Raza Hammadi koreográfus munkáját elsöprő sikerrel játszotta az együttes Vichyben, Moszkvába, Limogesban és Bielefeldben, és nem utolsó sorban a Nemzeti Táncszínházban.

A(z) Budapest Táncszínház előadása

Hozzászólások