Színház

Szőke-Badár

előadás, 2008.

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

A két, egymástól elválaszthatatlan nagy nevettető egész estés műsorán biztosak lehetünk abban, hogy jókedvűen megyünk haza. Csak kijönnek a színpadra, és már nevetünk. Nemcsak minden szavuk, minden gesztusuk, rezzenésük poén. A stand-up-comedy az egyik legnehezebb műfaj a világon: az előadó egyedül áll a színpadon, nincs semmilyen segítség, díszlet, jelmez, amire saját magán kívül számíthatna. E különleges műfaj legkülönlegesebb párosa látható az IBS színháztermében.

A(z) Tárogató Úti Színpad (volt IBS Színpad) előadása

Stáblista:

Hozzászólások

Kispéter 2008 máj. 15. - 02:25:46
Fenomenálisak voltak :D
Szõke az egy órás különszámában kicsit erõs volt nekem, mert a fõ sztoriról százszor leágazott, és iszonyat megkomplikálva ugyan, de újra visszatért. Még most is a szemem elõtt látom, ahogy 1922-ben a szemfogas és megvadult Misi disznóról beinteget-hetett volna faterja..
A Badáron mindenki szétröhögte magát. Olyan sztorikat mondott és azokba olyan vicceket csempészett, hogy csak lestünk. Gyerekkori horgászós történések, emlékek felidézése nyelvtanulásokból (Japán!) gimnáziumi évek, érettségi történelembõl (egyik legzseniálisabb rész!) csoportkirándulások Bulgáriában, Csehországban, USA (mije fehér a négernek? :D!!!)
A zárás az Észak-Afrikai népdallal (zene: Bandi, koreográfia: Sanyi) nagyon aranyosra sikerült.
Így kell vérprofi, minõségi szórakoztatást nyújtani. Hálás köszönet a mûvész uraknak!