Színház

...Tied a világ!

zenés előadás, magyar, 2014.

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

50 éve jött létre az a zenei formáció, amely kitörölhetetlen és azóta is meghatározó a hazai könnyűzenei életben. Az Illés Zenekar minden dala sláger, minden megszólalásukat kőbe lehet vésni, minden üzenetük kordokumentum. Ugyanakkor minden házibuli elengedhetetlen tartozéka és fénypontja, ha felkerül egy Illés lemez, már pedig legtöbbször felkerül.

A ...Tied a világ! című előadásban 20 Illés sláger hangzik el, kiváló fiatal művészek előadásában, sőt Szörényi Levente, Bródy János és Szörényi Szabolcs jelenléte teszi igazán egyedivé ezt a zenés játékot. Könnyed, kedves, szórakoztató tisztelgés az Illés Zenekar előtt.

A(z) Játékszín előadása

Bemutató időpontja:

2014. június 19., Játékszín

Stáblista:

Hozzászólások

kambekk 2015 febr. 12. - 12:50:19 Előzmény kadimre
Tökéletes kritika az elõadásról. Tipikus celebhakni darab. Talán Csomós Lajos a kivétel.
kambekk 2015 febr. 12. - 12:35:54 Előzmény kadimre
Tökéletes meglátás az elõadásról. Talán a házmestert alakító figura lehet kivétel. De ez kevés.
kadimre 2015 febr. 10. - 22:02:49
Nem vartam sokat, csak egy kis oromteli nosztalgiat es a regi nagyszeru Illes dalok atmoszferajat… Sajnos, nagyon csalodtam. Bar a zenekar kitunoen jatszott, a husz szam kozul csak korulbelul a fele volt tobbe-kevesbe felismerheto es igy elvezheto. Vastag Csaba megdobbentoen rosszul enekel, es Gubik Petra metszoen kellemetlen hangja szinte meggyilkolt minden szamot amit enekelt. De leginkabb Szente Vajk rendezese volt kritikan aluli. Senki sem var sokat egy zenes vigjatektol, de itt a rendezes, a szoveg, es a poenok egyarant kinosan gyengek es eroltetettek. Ez egy gyermetegen kommersz produkcio es szomoru hogy Nemeth Kristof nem tud a szinhazabol ennel tobbet kihozni. Kulonosen irritalo hogy az erkelyrol szinte semmit sem lehet latni – a rendezo feladata lenne hogy a szinpadi cselekmeny legalabbis lathato legyen. Senkinek sem ajanlom – jobban fog szorakozni ha otthon meghallgatja a klasszikus Illes szamokat!
10/10
sub_rosa 2014 szept. 12. - 20:55:46 10/10
Az Illés zenéje örök, ha nem õk éneklik, akkor is. Kiválóan éneklõ és játszó színészek és énekesek, kedves kerettörténet, valódi, igazi "rosszkedv-elsöprõ", lélekvidámító elõadás! Depresszió ellen fel kéne receptre írni! Gratulálok a szereplõknek, rendezõnek. Ez jó volt!