Színház

Windows 2011

előadás, magyar, 2011.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

"Kedves Felhasználók!

Köszöntjük Önöket a Windows 2011 alkalmazás bemutatóján. A program a Zéró Balett fejlesztése. Kialakításakor a tervezők egy interaktív felület megalkotására törekedtek, amelyben a felhasználóé a főszerep.

Most szeretnénk a programot az Önök rendelkezésére bocsájtani, hogy személyesen tesztelhessék annak kreatív új elemeit. Az alkalmazás a legújabb technikai megoldásoknak köszönhetően hang-vezérelt, így Önök azt a mikrofonba bemondott, a kiosztott papírokon található parancsok segítségével irányíthatják."

A társulat legújabb darabja interaktív játék a közönség intenzív részvételével. A nézők mikrofonba mondott számítógépes parancsok segítségével irányíthatják az előadást - tulajdonképpen ők komponálhatják a színpadi eseményeket. Nemcsak az egyes akciókat határozhatják meg az előre rendelkezésükre bocsájtott utasítások segítségével, hanem azt is eldönthetik, hogy mely előadóval játszatják el az adott jelenetet.

Darabunk folyamatos fejlesztés alatt áll. Igyekszünk az alkalmazható parancsokat úgy megalkotni, hogy kombinálásukkal valós és érdekes színpadi helyzetek alakulhassanak ki - kihívás elé állítva az előadókat és egy izgalmas színházi kísérlet résztvevőivé avatva a nézőket.

A(z) Zéró Balett előadása

Stáblista:

Hozzászólások