Színház

(Yes Sir, I can't) BOOGIE!

táncelőadás, 1 felvonás, magyar, 2011.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

"2008 óta eredményesen tudott működni az az alkotási folyamat, egymásra figyelés és összekapcsolódó bemutatósorozat, amit helyzetjelentésM címen, több állomásból építettem fel kollégáimmal, alkotótársaimmal. Céline Larrére a 8. L1 Fesztivál meghívott előadójaként sok nézőnek okozott kellemes és édes meglepetést Palacsinta nevű performance-ával.
Mellé az erős fizikumú, nagyon jó technikával rendelkező, de még önálló alkotóként szárnyait csak próbálgató Szente Borit hívtam meg, akinek az első szólóját a 9. L1 Fesztivál kapcsán ismerhették meg a nézők. Nagyon tisztelték fizikalitását, akrobatikus mozgását, önmagát sem kímélő kísérletező kedvét és jelenlétét. Bori néhány éve Berlinben él és dolgozik, kifejezetten erre az előadásra hívtam haza. Úgy érzem, hogy ők ketten nagyon más formában, de nagyon egy tőből fakadóan nyúlnak a test-hez, ami számomra is szent és mindig új utakat adó játszó-tér.
A darabhoz újra Varga Zsoltot kértem fel, hogy zenét írjon, alkosson, hogy a közös munka ihlette, inspirálta zene szülessen - újra!

A(z) MU Színház előadása

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások