Zenekar

Moncsichill & PowlA


Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A DJ páros szettjeit áthatja a világzene iránt érzett mély elköteleződés, amelyet saját hangszeres játékkal színesítenek, a kevesebb több elve alapján magukat nem előtérbe tolva, hanem mindig aktuális párbeszédüket zenébe öntve, azt kiegészítve.
A stílust, amit játszanak a progresszív ethno deep house írja le tán legjobban, merítve a kortárs örmény, török, délszláv producerek zenéiből, vegyítve törzsi elemekkel.
Live szettjeik alkalmával a didgeridoo a leginkább bevont hangszer, amelyen mindketten játszanak, de előfordul kalimba, kaval, tilinkó, doromb és egyéb elektronikus effekt kütyük.
Minden szereplésük teljesen spontán alakul, rezonálva a helyszínre és a közönségre.
Lounge szetjeik során kifejezetten lassú, melodikus világzenei mixeket játszanak kalimbával és didgeridooval fűszerezve.
Egész estés DJ live szetjeik pedig alaposan megmozgatják a közönséget, ahol a didgeridoo játéké a főszerep.
Moncsichill (aka Latorczai Balázs) és Powla (aka Juhász Vera) amikor nem DJ-ként aktívak, akkor koncerteket és fesztiválok zenei programjait szervezik. Amikor épp semmit nem csinálnak - ami elég ritka - akkor egyszerűen csak barátok, akik szeretnek zenét hallgatni, didgeridoozni és világot megváltani.

Tagok

 

Hozzászólások