Zenekar

Sophistic



Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A Sophistic együttes 2010. augusztusában alakult Patsy, Noa és Amina részvételével.



Patsy

7 éves kora óta énekelni, táncolni, zongorázni tanul.

A modellkedéssel 10 éves korában kezdett el foglalkozni, számos szépségversenyt is megnyert. Fiatal tini lányként szüleivel Kanadába költözött, ahol folytatta művészeti tanulmányait.

Hazaköltözésük után 17 évesen az EMI lemezkiadó önálló lemezt jelentetett meg vele "Titkod vagyok" címmel. Első nagylemeze igazi izgalmas R'n'B, gospel és soul - elegy lett, melyet az énekesnő fantasztikus hangja tett még vonzóbbá.

A High School Musical 1-2. betétdalát Márkkal közösen adta elő, nagy sikerrel.

III. Jazzy Dalverseny 2009. legjobb női előadó címét nyerte el, ahol a Sophistic "Keep the fire in" című dala második helyezést ért el.



Noa

4 évesen már zeneóvodába járt, ahol énekelni, majd furulyázni kezdett. Később több zeneiskolában is tanult klarinétozni, énekelni és szolfézst, valamint zeneelméletet.

2 ifjúsági fúvószenekarban is játszott és több kórusban énekelt a szoprántól a tenorig. Felsőfokú tanulmányai alatt - a szakának megfelelően (ének) - rengeteg zenei képzésben vett részt, zongorázni tanult, és egy újabb zeneiskolába is beiratkozott, ahol operát, musicalt és operetteket énekelt.

Ez idő alatt több zenekarban is énekelt különböző műfajokban. Több kiváló versenyeredményt ért el a zenében, éneklésben. Magán énektanárként jól ismert.



Amina

Művészeti tanulmányait már az általános iskolában elkezdte, majd dráma, színész és tánc tagozaton folytatta.

Tizenéves korában több országos néptánc és énekversenyen jelentős sikereket ért el. A mai napig magas szinten folytatja az ének - és tánctanulást.

A színház világa is vonzza, színészként a Budapesti Karinthy Színházban játszik.

Lakner bácsi Gyermekszínházában a beszédtechnika tárgyat oktatja. Mélyen megérintette a sérült gyermekek sorsa, akiknek ahol tud, segít.

Hozzászólások

Bellusov 2019 aug. 17. - 14:08:15
Jó hangú lányoknak tűntek, anno 2010 év végén a számukkal. Azóta semmit sem hallani felőlük. Kár...