Péter Dávid megmondja

Pumped Gabo, a mi nemzetközi tévés exportcikkünk

Most a táncoslábú partyállat fogja megmutatni ország és világ szeme láttára, hogy ki a magyarok Istene. Nagyobb lehet, mint Palvin Barbara, ő lehet a magyar Arnold Schwarzenegger.

Nem mintha Magyarországnak szüksége lenne külön reklámra, hisz azt adott esetben meg tudjuk oldani okosba is. Lásd: magyar szurkolók megbüntetése az Eb-n, emiatt a külügyminiszter kiakadása, majd ezerrel bepörgés a szivárványos  “provokálás” miatt. Persze a szép gólokat is mondhattam volna, meg "az 1-1-es nagy győzelmeket", de az ilyenekre csak rövid ideig emlékszünk, míg a belügyeink miatt állandó beszédtéma vagyunk külföldön is. 

Eddig a magyar politikusok táncoltak az idegeken, most egy táncoslábú partyállat fogja megmutatni ország és világ szeme láttára, hogy ki a magyarok Istene.

Pumped Gabo gyakorlott tévés, igazi reality figura, aki a Nyerő Párosban képes volt megszerettetni magát a közönséggel. Ott derült ki, hogy ez a fiú nem csak egy eszetlen kúró- és buligép, hisz a proteines italpor + csirke, rizs kombótól nagyra nőtt izmok alatt érző szív dobog. 

És most itt a nagy lehetőség megint. Pumped az egyik szereplője az amerikai MTV (ez a zene csatorna, nem a kinti közszolgálati tévé) The Challenge című reality műsornak. Erről annyit érdemes tudni, hogy kicsit olyan, mintha az Exatlon, a Nyerő Páros és az Éden Hotel mutáns gyereke lenne. Egyszerre van benne kemény fizikai próbatétel, ármánykodás, intrika, humor hazudozás, és nem mellesleg válogatott jó nők és pasik, akik akár össze is jöhetnek - mert miért ne, ugye, ez az MTV. És amúgy ez lesz a 37. évada a műsornak, amiben korábban több házon belül kikupált trashreality figura is szerepelt már. Delegált játékost a Geordie Shore is például. És most a Jersey Shore varsói mutációjában már bizonyított Pumped Gabón a sor, hogy odategye magát. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Pumped Gabo (@pumped_gabo) által megosztott bejegyzés

És persze vannak díjnyertes magyar alkotások, szép mozis sikerek, (Testről és lélekről, Saul fia) az amerikai HBO-n is elérhető volt az Aranyélet, de a mai jampecoknak most Gabo lesz az ablak, amin keresztül rápillanthatnak Magyarországra. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The Challenge (@challengemtv) által megosztott bejegyzés

De nem csak nekünk nemzeti ügy ez, hisz Pumped Gabo számára se lehet kis dolog ez a szerep. Innen már csak egy lépés a hollywoodi showbiznisz. Ami nem sikerült sok magyar színésznek, az neki most bejöhet. Izomból bedurranthatja magát az amerikai tévés/filmes világba. Ő lehet az új Lugosi Béla, vagy esetleg Gábor Zsazsa. Nagyobb lehet, mint Palvin Barbara, ő lehet a magyar Arnold Schwarzenegger. Szóval a következő szint minimum valami kormányzói poszt kell, hogy legyen, de nem lenne gyenge, ha Dwayne The Rock Johnson elnöksége alatt feszítene egy alelnöki, esetleg egy külügyminiszteri pozícióban.