Jubilál a Művészetek Völgye!

Jubilál a Művészetek Völgye! Ünnepelj te is hazai zenészekkel, színészekkel, írókkal, költőkkel, légy tagja Magyarország legnagyobb művészetkedvelő közösségének! #mindenkinekvanegyvölgyélménye #völgy30

A Művészetek Völgye volt az első összművészeti fesztivál, mára pedig a legnagyobbá nőtte ki magát, 2020-ban ünnepeljük 30. jubileumát. 
A Völgyben 35 programhelyszín van színházzal, irodalommal, koncertekkel, újcirkusszal, kiállításokkal, de ez nem egy átlagos fesztivál. A Balaton-felvidék három települése adja az alapokat, Kapolcs, Taliándörögd és Vigántpetend. A helyi lakosok motorjai és mozgatórugói az eseményeknek, a természet csodás díszlet és az épületek, intézmények is átalakulnak. Koncerthelyszín lesz az óvoda udvarból, galéria a tűzoltószertárból és a buszmegállóból, színház a közösségi házból, hangversenyterem a templomokból. Saját udvart vezet itt többek között Harcsa Veronika, a Kaláka és Lackfi János, a Hagyományok Háza, a Momentán Társulat, a MANK és a hazai kulturális élet szinte minden tagja fellép hol kisebb, hol nagyobb színpadokon, hol spontán a tábortűz mellett.
A fesztivál titka a gyönyörű környezet, a sokszínűség, a közvetlen hangulat és a művészetek erős és mégis természetes jelenléte. A Művészetek Völgye összeköti a generációkat, a művészeti ágakat, a várost a vidékkel, a profikat a kezdőkkel, a művészeket a közönséggel, a hagyományokat a legújabb fejlesztésekkel. A művészek itt 10 napon át együtt élnek a helyiekkel, együtt pezsegnek a látogatókkal. A Völgyben picit megáll az idő, külön kis világ teremtődik, ahol kiszakadva a hétköznapokból a művészet és az emberi kapcsolatok kerülnek főszerepbe. Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden az ismeretlenek is kedves ismerősökké válnak, a családok, baráti társaságok, kollégák pedig életre szóló közös emlékekkel gazdagodnak.

30. Művészetek Völgye karácsonyi bérlet akció ajándékkal:
https://tixa.hu/muveszetekvolgye2020_karacsony_akcio

Művészetek Völgye 2020
Időpont: 2020. július 17-26.
Helyszín: Kapolcs, Taliándörögd, Vigántpetend