A legjobb családi filmek szombatra

Levetítik a Kémkölykök 3D-t, a Kutyák és macskák - A rusnya macska bosszúját, a Fogtündért, Az 51-es bolygót, a Malacka, a hőst, a Los Angeles-i tündérmesét és a Kókusz Kokó, a kis sárkányt.

Kémkölykök 3D - Game Over

DUNA Televízió - november 17., 14.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kiskorú ügynököket, Juni és Carmen Cortezt, pályafutásuk legészbontóbb küldetésére vetik be: utazásra indulnak egy olyan 3D videojáték világának a belsejébe, amelyet a gonosz Játékosztó kifejezetten arra tervezett, hogy a gyerekek agyát beszippantsa, s így ő uralkodjon felettük. Juni és Carmen egy virtuális térben találják magukat, ahol a fizika ellentmond a józan észnek és Einstein minden elméletének. 

Kutyák és macskák - A rusnya macska bosszúja

RTL Klub - november 17., 16.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kutyák és macskák örök harcban állnak egymással, miközben az embereknek fogalmuk sincs arról, hogy mi zajlik előttük. Kedvenceink egy földalatti hálózat tagjai, akik az életüket kockáztatják értünk, és azért, hogy fenntartsák az egyensúlyt az emberek leghűségesebb társai, a kutyák és a macskák között. Ám a rusnya macska, Kopasz Kitty most átlépett egy határt. Az egykori titkos ügynök azt tervezi, hogy egy ördögi szerkentyű segítségével uralma alá hajthatja a kutyákat és a macskákat. A történelem során először a két népségnek össze kell fognia, hogy megállítsák. 

Fogtündér

VIASAT3 - november 17., 16.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Derek Thompson, a jégkorongliga egyik legkeményebb játékosa, ráadásul nem hisz a mesékben. Nem véletlen, hogy összetöri a legfiatalabb rajongói álmait. Hányaveti magatartása a magánéletében is megmutatkozik, ami a barátnőjével, Carlyval való kapcsolatát veszélyezteti. Ezt tetézi, amikor bemeséli Carly kislányának, Tessnek, hogy a fogtündér nem létezik. Mindez nem marad következmények nélkül. Derek váratlanul a hitetleneket vizsgáló bizottság előtt találja magát, akik két hét tündérlétre ítélik. A férfi azt hiszi, az egész rossz álom csupán. Ám legnagyobb megdöbbenésére szárnyak nőnek ki a hátából.

Az 51-es bolygó

Film Mánia - november 17., 17.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Charsles "Chuck" Baker kapitány, a Nasa űrhajósa, sok-sok fényévnyi távolságra landol hazájától a Földtől. Úgy véli eljött a nagy pillanat és felfedezett egy olyan bolygót amire ember még nem tette be lábát. Ám hamarosan észreveszi nem ő az első ezen a bolygón, kicsi zöld lények lakják ezt a planétát. Épp egy kerti parti közepébe csöppen, ahol a kis zöld bolygólakók grillezgettek. Chuck kapitány ijedtében a furcsa zöld lények láttán menekülni kezd. Közben egyre több kis bolygó lakóba botlik, akik épp úgy megvannak rémülve a találkozástól, mint ő. 

Malacka, a hős

HBO - november 17., 18.45
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Malacka végre a figyelem középpontjába kerül, és barátai, a Százholdas Pagony lakói végre megtanulják, nem kell feltétlen nagyra nőni ahhoz, hogy valaki nagy tetteket hajtson végre. Pedig eleinte Malackának erősen az az érzésre, hogy ezt senki nem hiszi el. Tigris ravasz mézszerző akciójában mindenki fontos szerepet kap, még Füles is része a tervnek, csak Malackának nem jut feladat: túl kicsi hozzá, hogy segítsen. De amikor eltűnik, a barátai rögtön rájönnek, mennyire hiányzik. Még szerencse, hogy megtalálják a naplóját, és az abban találtak segítségével megkezdődhet a nyomozás. Micmackó és a többiek egy kis rózsaszín, lebegő fülű alakot keresnek: és a nyomok azt mutatják, hogy még egy Egészen Kicsi Állat is végrehajthat Igen Nagy Tetteket. 

Los Angeles-i tündérmese

Cool - november 17., 19.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Még hogy Hamupipőke csak a mesében létezik? Cseréljük az üvegcipőt mobiltelefonra, a tökhintót sportkocsira, a mesebeli királyságot pedig Los Angeles külvárosára, és kiderül, hogy a hol volt, hol nem volt most épp itt van. Amikor nem a gonosz mostoháját és mostohanővéreit kell elviselnie, akkor Sam egy étteremben takarít. Álmaiban a szép, szőke herceget várja, aki persze ott van az orra előtt. Vajon sikerül a modern Hamupipőkének észrevennie álmai lovagját és összeszednie a bátorságát?

Kókusz Kokó, a kis sárkány

Minimax - november 17., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nagy izgalomban Kókusz falva: ellopták a kis közösség nagy kincsét. Kókusz Kokó felkerekedik, hogy visszaszerezze azt, bizonyítva ezzel rátermettségét barátai és családja előtt.