A legjobb gyerekműsorok szombatra

Levetítik az Így neveld a sárkányodat című animációt, a Kutyák és macskákat, a Négyen egy gatyábant és a Muppets című filmet.

Hajlakk
Paramount Channel - május 12., 12.25
12 éven felülieknek ajánlott!

Dúl a rock'n roll- és a tupírláz. Tracy és barátnője, Penny egyetlen televíziós adást sem hagynának ki, hogy kedvenc zenéjükre ropják az aranycipősökkel. A molett Tracy olyan jól táncol, hogy képernyőre kerül. Igen ám, de egy ellenséget is szerez magának. Amber, az ügyeletes cicababa, a szőke tupírszépség, akinek már az anyja is szépségkirálynő volt, alaposan befűt Tracynek. Csakhogy a prolinegyedben nevelkedő Tracy sem az az ijedősfajta. 

Így neveld a sárkányodat
Mozi+ - május 12., 14.45
6 éven felülieknek ajánlott!

A Cressida Cowell sikerkönyve alapján készült film a melák viking harcosok és vad sárkányok világába röppenti nézőit. A történet középpontjában egy viking tinédzser áll, aki Berk-szigetén él, ahol a sárkányokkal való küzdelem a mindennapi élet része. Elérkezik a beavatás ideje, amikor hősünk bizonyíthatja rátermettségét törzsének és apjának. Ám, amikor találkozik egy sebesült sárkánnyal, és végül összebarátkozik vele, a kis "sárkányölő" világa a feje tetejére áll... 

Kutyák és macskák - A rusnya macska bosszúja
Film+ - május 12., 15.10
12 éven felülieknek ajánlott!

A kutyák és macskák örök harcban állnak egymással, miközben az embereknek fogalmuk sincs arról, hogy mi zajlik előttük. Kedvenceink egy földalatti hálózat tagjai, akik az életüket kockáztatják értünk, és azért, hogy fenntartsák az egyensúlyt az emberek leghűségesebb társai, a kutyák és a macskák között. Ám a rusnya macska, Kopasz Kitty most átlépett egy határt. Az egykori titkos ügynök azt tervezi, hogy egy ördögi szerkentyű segítségével uralma alá hajthatja a kutyákat és a macskákat. A történelem során először a két népségnek össze kell fognia, hogy megállítsák. 

Talpig zűrben 2.
VIASAT6 - május 12., 15.20
12 éven felülieknek ajánlott!

Junior és Ben Mortville-be költözik, ahol az új házban Juniornak külön szoba jut. Ben lába előtt pedig szebbnél szebb nők hevernek. Már ő is érzi, hogy ideje lenne újra megnősülni, mert akkor Juniornak végre lenne anyja. Ezért, miközben Junior kétségbeesetten keresi helyét az új iskolában, Ben különböző nőkkel randizik. Junior azonban megint pokollá teszi a pótanya jelöltek életét, míg fel nem tűnik a színen egy elszánt anyajelölt, aki úgy véli, Junior jellemének az tenne jót, ha Bagdad egyik bentlakásos iskolájába költözne.

Muppets
RTL Klub - május 12., 15.45
12 éven felülieknek ajánlott!

Veszély fenyegeti a Muppet Színházat, Tex Richman, a gonosz mágnás ugyanis le akarja romboltatni. Walter vezetésével néhány rajongó elhatározza, hogy előkerítik a megmentéséhez szükséges tízmillió dollárt. Ehhez össze akarják hozni a valaha volt legnagyobb Muppet Jótékonysági Akciót. A feladat nem könnyű, hiszen a figurák már szerteszét széledtek, mindenki a saját életét éli. A nehézségek azonban nem rettentik el a kis csapatot. Walter és barátai elindulnak, hogy összetrombitálják a régi bandát és egy utolsó show-ra összehozzák a régi társulatot.

Verdák 3.
HBO - május 12., 16.35
6 éven felülieknek ajánlott!

A legendás Villám McQueen egyszer csak ráeszmél, hogy partvonalra szorították imádott sportágának szélsebes ifjú versenyzői. Hogy ismét régi dicsőségében tündökölhessen, egy lelkes fiatal szerelő, Cruz Ramirez segítségéért folyamodik, aki tudja, miként lehet McQueen újra nyerő. A néhai Hudson Doki tanításai által is erősítve a #95-ös verda egy bajnok szívével bizonyítja a Szelep Kupa legjelentősebb futamán, hogy még nem áldozott le a napja! 

Négyen egy gatyában
Cool - május 12., 18.45
12 éven felülieknek ajánlott!

A négy barátnő először tölti külön-külön a nyarat. Amikor egy használt-ruhaboltban rábukkannak a farmerra, amely mind a négyükön tökéletesen áll, elhatározzák, hogy mindegyikük egy hétig hordja a farmert, megnézi, hogy szerencsét hoz-e, aztán továbbküldi a következő lánynak. Bár a kilométerek elválasztják őket, a négy barátnő mégis együtt tapasztalja meg az életet, a szerelmet és a veszteséget a nyáron, amely mindnyájuk számára feledhetetlennek bizonyul.

Jégkorszak 4. - Vándorló kontinens
Prime - május 12., 19.15
6 éven felülieknek ajánlott!

Az idő a jégkorszakban sem áll meg: minden változik, és mindig jöhet néhány vad meglepetés. A táplálkozási láncra fittyet hányó három jó barát, Manny, Diego és Sid (a mamut, a kardfogú tigris és a lajhár) újból kénytelen vándorútra indulni: egy óriási földmozgás leszakít a kontinensről egy szigetet, és elválasztja őket a hordától. Jobb híján egy úszó jéghegyre költöznek, és új, hófehér hajójukon igyekeznek partra vergődni. A trió a nyílt tengeren sem hazudtolja meg magát: a jég hátán is túlélnek, fura tengeri lények, új földrészek és őskalózok között vágják keresztül magukat, és közben egy percre sem veszítik el a humorérzéküket. Még a motkány is viszontlátja imádott makkját - igaz, olyan körülmények között, melyre egy motkány sem készülhet fel.