Árpád-házi királyaink művészeti pályázat

Árpád-házi királyaink címmel hirdet országos tehetségkereső és tehetséggondozó művészeti pályázatot a Gyermekjóléti Alapítvány, a Gyermek az első! Alapítány és az Országos Mécs László Irodalmi Társaság, 5–9.évfolyamos diákoknak.

A kiírásra hazai vagy határon túl élő tanulók jelentkezhetnek, saját készítésű, bármely technikával készült alkotásokkal. Méret: A4. Előnyben részesítik a technikailag kreatív kivitelezésű alkotásokat. Az alkotás bal vagy jobb alsó sarkában jól olvashatóan fel kell tüntetni (lehetőleg nyomtatottan és az alkotásra ragasztva) az alkotó nevét és osztályát, iskolája nevét, címét és a felkészítő pedagógus nevét.

Beküldhető alkotások száma: max. 2 db / pályázó
Téma: Árpád-házi királyaink
Az alkotásokat .jpg fájlformátumban várják, e-mailben, csatolmányként. Amennyiben az alkotást nem .jpg formátumban küldik, vagy egy pályázó kettőnél több pályaművel nevez, a pályázat érvénytelen.

A kép illusztráció! Forrás: MPI / Getty Images

 

Beküldési határidő: 2020.november 20.
A díjazottak értesítése emailben történik!
E-mail cím: rajzpalyazat2015@gmail.com 
A szervezők valamennyi beérkezett alkotást megjelentetnek a Facebook oldalukon.

A beérkezett alkotásokat szakmai zsűri értékeli. Az első helyezett oklevélben és 5 ezer forintos ajándékutalványban, a második helyezett oklevélben és 3 ezer forintos ajándékutalványban, a harmadik és negyedik helyezett pedig oklevélben és ezer-ezer forintos ajándékutalványban részesül. A díjakat postán juttatják el a díjazottaknak, de külföldre a szervezők nem postáznak.


(via Országos Mécs László Irodalmi Társaság)