Családi filmek december 24-re

A kicsiket az Apróláb, az Undipofik, a Bajkeverő majom: Boldog karácsonyt majom módra, a Nagyon vadon és a Coco, a nagyobbakat a Tom és Jerry: Vigyázz, kész, sajt!, a Mi a manó, a Dennis, a komisz, a Télapu 2. - Veszélyben a karácsony és a Derült égből fasírt 2. - A második fogás várja.

Apróláb

HBO - december 24., 7.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A jetik békésen élnek biztonságos, tágas, vidám világukban. Az általános boldogságra csupán egyvalami vet árnyat: azok a titokzatos lábnyomok, amelyek egy ismeretlen, titokzatos lénytől származnak. Ám egy jeti úgy gondolja, tudja a megoldást. Ötlete bátor és furcsa, meglepő és szeszélyes: azt állítja, a titokzatos lény egy addig ismeretlen, kislábú fajtól származik, amely rejtőzködő életét él, nehéz megtalálni, de talán érdemes. Elindul, hogy felkutassa az ismeretlen fajt...

Undipofik

Film Now - december 24., 8.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Moxi, a csinos plüsspofi élete klasszabb már nem is lehetne, ám egyre többet mereng azon, vajon létezik-e bármi az Undifalva szélén elterülő hegyek túloldalán. Maga köré gyűjti legjobb pajtásait, és nekivágnak az ismeretlennek. A kis csapat végül a Tökéletesség városában, a hibátlan játékok világában köt ki, ahol nehéz megmérettetéseken kell részt venniük. És bár a kis undik minden vágya, hogy elismerjék őket, a próbatételek során ráébrednek arra, hogy mások szeretetéhez nem a hibátlanságon keresztül vezet az út.

Tom és Jerry: Vigyázz, kész, sajt!

Boomerang - december 24., 9.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor a világ legkedveltebb macska-egér duóját kipenderítik, mert porig rombolták boldog otthonukat, életük legvadabb kalandja vár rájuk: egy tévécsatorna világ körüli szuperversenye, amelyen a fődíj egy hatalmas csodapalota. A tévé főnöke csak ámul, amikor Tom és Jerry vad vágtája hatására egekbe szökik a nézettség, és ámulhatsz te is, hiszen egyre keményebb, egyre mulatságosabb a küzdelem.

Bajkeverő majom: Boldog karácsonyt majom módra

Minimax - december 24., 9.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!


George és a Sárga Kalapos Fickó igazán meghitt hangulatban várják a karácsony közeledtét. Van azonban egy fontos dolog, ami mindkettejüket foglalkoztatja: a másik vajon milyen ajándéknak örülne a leginkább? A Fickó kétségbe esik George ajándéklistája láttán, és a kismajom se nagyon tudja, mit ajándékozzon egy olyan embernek, akinek mindene megvan. Az izgalmas kérdés tehát már csak az, karácsony reggeléig vajon sikerül-e kitalálniuk, mi lenne a másik számára a legmegfelelőbb ajándék?

Nagyon vadon

Moziverzum - december 24., 11.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Boog kismedve korától békésen éldegél a csendes Timberline-ben, a helyi erdőőr, Beth garázsában. Tökéletesnek hitt élete fenekestül felfordul, amikor találkozik Elliottal. Boog megszabadítja a nyiszlett, törött agancsú kis szarvast a vadászok kötelékétől. A nagydumás agancsos ráveszi a mackót, nézze meg, milyen a garázsajtón túli világ. Boog belekóstol a nagybetűs életbe, aminek eredményeként a párost visszatelepítik a vadonba. A pánikba esett Boog szeretne haza menni, ehhez kénytelen elfogadni Elliot segítségét. Viszontagságos utazás vár rájuk, teli kalanddal és veszéllyel.

Mi a manó

Viasat3 - december 24., 14.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az árva Buddy az Északi-sarkon nevelkedett a Mikulás főmanójának a felügyelete alatt. De egy nap neki is észre kell vennie, hogy kétméteres magasságával kilóg a manók sorából. Amikor a Mikulástól megtudja az igazságot, felkerekedik, hogy megtalálja az igazi apját, Waltert, aki New Yorkban él a családjával és mit sem sejt létezéséről. A találkozás fergetegesre sikerül, Walter ugyanis meg van győződve róla, hogy a manóruhás óriáscsecsemő, azaz Buddy csak egy karácsonyi tréfa.

Dennis, a komisz

RTL Klub - december 24., 15.45
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Talán tornádó? Megvadult állatcsorda? Vagy valami egyéb természeti csapás? Ugyan, ez csak Dennis, a veszedelem! Mr. Wilson már ismeri a dörgést, de még mindig nem tud uralkodni magán. Abban a pillanatban, amikor a kerítés felett felbukkan a szőke tökfej, vér önti el az agyát, pokoli grimaszokban rángatózik az arca, artikulátlan hörgések törnek fel a mellkasából és habozni kezd a szája. A gyűlölet tárgya és a szőke kobak tulajdonosa a hatéves csöppség, aki mindig jót akar, különösen Wilson bácsinak. Arról azonban már nem tehet, hogy a legjobb szándék mindig visszafelé sül el.

Télapu 2. - Veszélyben a karácsony

AMC - december 24., 17.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Scott Calvin mindenidők legjobb Télapója, de még neki is meggyűlik a baja a munkaadójával. Hiába az apró alkalmazottak megtisztelő elismerése, a munkaszerződés az Északi sarkon is kötelez. Ezek szeint a menő Mikulásnak karácsonyig feleséget kell kerítenie különben ugrik a vezetői állása. Scott gyorsan helyettes után néz és elindul a minden eddigi feladatnál nehezebbnek ígérkező párkeresésre.

Coco

RTL Klub - december 24., 19.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Annak ellenére, hogy családja ősidők óta megveti a zenét, Miguel arról ábrándozik, hogy egyszer neves muzsikus lesz, akárcsak bálványa, Ernesto de la Cruz. Rejtélyes események láncolatát követően a fiú előtt megnyílik a holtak bámulatos és színkavalkádos világa, ahol bizonyítani tudja tehetségét. Varázslatos útja során összeakad a simlis Hectorral, s ketten együtt próbálják megfejteni a titkot, ami fényt derít Miguel családjának valódi történetére.

Derült égből fasírt 2. - A második fogás

AXN - december 24., 19.05
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kissé bogaras, de jó szándékú feltaláló, Flint Lockwood azt gondolta, hogy megmentette a világot a pusztulástól, amikor elpusztította a leghírhedtebb találmányát, a sajtburgeresőt és spagettitornádót okozó berendezést. Ám rá kell jönnie, hogy a találmánya feltámadt poraiból, és ezúttal élelmiszer-állat hibrideket alkot. A mutáns sajtburgerek és vérszomjas tacók, meg a sültkrumplilábó sajtpók elárasztják a világot. Flintre és barátaira vár a feladat, hogy újra megmentsék Halfalvát és az emberiséget.