Családi filmek december 27-re

A kicsiket A Szörny mentőakció, a Télapó nyomában, a Jégkorszak: A nagy bumm, a Hotel Transylvania 3. - Szörnyen rémes vakáció és a Pizsamaparti, a nagyobbakat a Muppeték karácsonyi éneke, a Gorilla bácsi, a Gézengúzok karácsonya és a Heidi várja.

A Szörny mentőakció

Film Mánia - december 27., 8.05
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Üstökös Izmó a Baab bolygó hőse, akit mindenki tisztel tetteiért. Van egy öccse is, Elmó, aki egy kicsit józanabb gondolkodású, mint bátyja, nem olyan hűbelebalázs, és nem hág át egykönnyen szabályokat. Amikor Izmót egy újabb vészhelyzet kapcsán egy veszélyes bolygóra küldik, a szuperhős azonnal igent mond, és belesétál a gonosz Brutál tábornok csapdájába. Ezúttal Elmónak kell megmentenie őt, feleségével Kirával és kisfiával, Fürkével az oldalán.

Télapó nyomában

Paramount Channel - december 27., 8.35
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Lucinda hercegnő nem hisz a Télapóban - vitázik is eleget a kis cserfes az ugyancsak nagycsőrű nővérével, Crystallall, aki váltig állítja, hogy a Télapó igenis létezik! Mivel nem sikerül meggyőzniük egymást, a tiszta szívű Crystal felvetésére elhatározzák, hogy együtt belevágnak életük legnagyobb kalandjába, és megkeresik a Télapót.

Jégkorszak: A nagy bumm

TV2 - december 27., 11.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Motkány véletlenül egy jégbe fagyott űrjárműre akad, természetesen nem ért semmit, és természetesen hihetetlen folyamatokat indít be - pedig csak egy makkot szeretne elspájzolni. Ez alatt Manny a férjhez készülő lányától való elszakadást gyakorolja, Diego, szintén rájön, hogy a kardfog nem feltétlen akadálya a családalapításnak, és Sid kénytelen szembenézni a ténnyel: az összes barátja rátalált az igaz szerelemre, csak ő nem. De azután szembenéz egy dögös lajhárlánnyal is...

Muppeték karácsonyi éneke

Viasat3 - december 27., 11.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Dickens Karácsonyi énekének szokatlan, ám megkapó feldolgozását láthatják a nézők. A Muppet show teljes gárdája, Breki béka, Miss Röfi, Gonzó a patkány és a többiek mind-mind Dickens örökzöld karácsonyi történetét elevenítik meg ebben a szokatlan Muppet show-ban. Ráadásként a főszerepet a világhírű brit színész, Michael Caine játsza.

Hotel Transylvania 3. - Szörnyen rémes vakáció

HBO - december 27., 12.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mavis, Drakula édes kicsi lánya különleges meglepetéssel készül: befizeti Drakulát egy szörnyen társas hajóútra, hogy egy ideig csak saját vérfagyasztó boldogságával törődjön. Az indulásnál kiderül, hogy a tervbe egy apró rög került: Drakula régi barátai is a családi kirándulás résznek tekintik magukat: Farkas, Frankenstein meg talán a Láthatatlan ember is velük tart. De az igazi bajt csak a hajó titokzatos kapitánya, Ericka okozza, ugyanis hátborzongatóan szép, és Drakula teljesen elveszíti a fejét – csakhogy kiderül róla, hogy a végzet asszonya valójában Van Helsing, a vámpírvadász unokája.

Gorilla bácsi

RTL Klub - december 27., 12.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Különleges bevetésre indul Shane Wolf kommandós, veszélybe került gyerekre kell vigyáznia. A kölykök tudós apja ugyanis fontos felfedezést tett, amelyre többen is fenik a fogukat. Hogy ne keltsen feltűnést a kertvárosi környezetben, a harcedzett kommandós bébiszitternek álcázza magát. Az öt gyerek - a legkisebb néhány hónapos, a legnagyobb veszélyesen kamaszodó nagylány - mellett a szuperügynök addig még nem tapasztalt dolgokkal találja magát szembe: kénytelen megtanulni, hogyan kell bánni a pelenkával, babakocsival, pótkerekes biciklivel és a kamaszos érzelmekkel.

Gézengúzok karácsonya

Paramount Channel - december 27., 17.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

"Gézengúzok karácsonya" egy kedves vígjáték két New York-i gyermekről, akik megpróbálják elérni célukat, azt amelyet legjobban szeretnének karácsonyra. Ethan, az idősebb fiútestvér és húga, az imádnivaló Hallie, aki tudja, hogy hogyan kell elbájolni valakit ahhoz, hogy egy kínos szituációból kikeveredjen, elhatározzák, hogy szüleikkel Cathrine-nel és Michael-lel, s nagymamájukkal Lillian-nel töltik az idei karácsonyt. Természetesen semmi nem a terveik szerint alakul.

Pizsamaparti

Duna Televízió - december 27., 18.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Siv új barátnőjénél, Cerisia-nél alszik, a pizsamapartin azonban különös dolgok történnek, és Siv előtt egy varázslatos világ elevenedik meg. A különös és kalandos éjszakán segítségére lesz két kis beszédes, rakoncátlan borz, hogy megleljék Cerisiát a varázslatos házban.

Heidi

RTL Klub - december 27., 19.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Heidi, az árván maradt kislány magányosan élő nagyapjához kerül az égbe nyúló hegyek közé. Hamar barátságot köt a tanyán lakó állatokkal, s az emberekben csalódott öregember szívét is megnyeri. Egy nap azonban felbukkan nagynénje, s Frankfurtba viszi Heidit, hogy a Sesemann családban Klára, a mozgássérült kislány játszópajtása legyen. A lányok összebarátkoznak, de Heidit rettenetes honvágy gyötri...