Családi filmek karácsony másnapjára

Ha már ti is két napja nonstop bejglit toltok, akkor elhisszük, hogy kicsit fura a világ. Heverjétek ki a cukorsokkot a kanapén, mondjuk pár vicces film társaságában. Ezek például pont jók erre!

Tintin kalandjai

VIASAT3 - december 26., 7.45
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tintin, a kíváncsi, ifjú riporter és kutyája, Milu felfedezik, hogy egy hajómodell hétpecsétes titkot őriz. Az évszázados rejtély felgöngyölítése során Tintin találkozik Iván Ivánovics Szaharinnal, az ördögi gazemberrel, aki úgy gondolja, hogy Tintin ellopta a Vörös Rackham nevű kalóz kincsét. Milu kutya, a kötekedő Archibald Haddock kapitány és a két kétbalkezes nyomozó, Dupont és Dupond segítségével Tintin beutazza a fél világot, hogy megtalálja a kincs végső nyughelyét.


Jégvarázs

HBO - december 26., 8.10 és RTL Klub - december 26., 12.10
Korhatár nélkül megtekinthető.

Egy gonosz cselszövésnek köszönhetően a királyság az örök tél fogságába esik. Anna, a félelmet nem ismerő hercegnő kénytelen szövetkezni a kalandvágyó Kristoffal és hűséges rénszarvasával, hogy megtalálják Elsát, a Hókirálynőt és véget vessenek a dermesztő fagynak.


Mr. Peabody és Sherman kalandjai

Filmcafe - december 26., 10.40
Korhatár nélkül megtekinthető.

Mr. Peabody a világ legokosabb embere lehetne _ ha nem volna kutya. Így viszont ő a világ egyetlen olyan négylábúja, aki egyesíti magában Einstein eszét, Sherlock Holmes logikáját, Oscar Wilde szellemességét és James Bond bátorságát. A különleges eb egyszerű gazdája és kiváló barátja, Sherman, átlagos srác: de a kalandjai, hála a kutyájának, különlegesek. Mr. Peabody időutazó csodagépet épít, ám a Voltkompot Sherman engedély nélkül használja, és ettől összezavarodik a történelem, összekuszálódik az idő, és kutya nehéz feladat, hogy minden a helyére kerüljön.


Derült égből fasírt 2. – A második fogás

Sony Movie Channel - december 26., 12.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kissé bogaras, de jó szándékú feltaláló, Flint Lockwood azt gondolta, hogy megmentette a világot, amikor elpusztította a leghírhedtebb találmányát, a sajtburgeresőt és spagettitornádót okozó gépet. Ám rá kell jönnie, hogy a találmánya feltámadt poraiból, és ezúttal élelmiszer-állat hibrideket alkot...


Pamacs, a Mikulás kis rénszarvasa

m2 / Petőfi TV - december 26., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mikor a Mikulás hűséges szánhúzója, Villám bejelenti visszavonulását, új tagra van szüksége a csapatnak, ráadásul nagyon gyorsan! Pamacs, a kis lovacska egy messzi farmon él, és mer nagyot álmodni! A Mikulás szánhúzója akar lenni annak ellenére, hogy nem is rénszarvas. Barátai támogatásának köszönhetően nem reménytelen az elképzelése, csak sok munka, szerencse és jóindulat kell hozzá.


Ferdinánd

Moziverzum - december 26., 19.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mire vágyik minden igazi bika? Természetesen arra, hogy végre a stadion közepén állhasson, a fűrészport kapargathassa, és megmutathassa, hogy ő az igazi, a legyőzhetetlen bajnok. Kivéve Ferdinándot. Ő nem ilyen bika. Nem érdekli a viadal, és nem akar senkit legyőzni. Ő a virágokat, a békességet és a végtelen mezőt szereti...


Nyúl Péter

Cool - december 26., 19.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nyúl Péter és barátai odavannak az emberek társaságáért, de sokkal inkább azokért a finomságokért, amiket a kertjükben termesztenek. Csupán egyetlen személlyel gyűlik meg a bajuk, a helybéli tanyagazda, Mr. McGregor korántsem értékeli sokra ezt a fajta barátságot, ami sokkal inkább szól a répának, mint neki. A mindig jó kedélyű, nagyszájú, kék dzsekis nyuszi vezetésével megkezdődik a harc a karót nyelt, korábban Londonban szocializálódott friss veteményes gazda ellen. Az ádáz harc nem csak a gazda finomságaiért, hanem a tüneményes Bea kegyeiért is folyik.

 

Pokorny Lia az I Love You Babyt énekelte a SZESSÖN próbatermében, amivel Tomi és Jancsó simán fel is vehette volna a helyben megalakult zenekarukba.