Családi filmek szilveszterre

Az év utolsó napjára is válogattunk nektek filmeket, bár a kínálat ezen a fronton nem túl izmos, azért a koccintás előtt tudtok alapozni velük.

Stuart Little kisegér 2.

Film+ - december 31., 8.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Stuartnak csupán egyetlen dolog hiányzik az életéből: egy (méretben is) hozzá illő társ. Szerencséje van. Amikor épp tűzpiros sportkocsijával száguld hazafelé a suliból, egyszer csak bepottyan mellé egy kicsit zilált, ám roppant kedves madárka, Margalo, aki Falcon, a sólyom elől menekül. És mivel a leány apróbb sebesüléseket is szerzett, Little-ék szárnyuk alá veszik az apró menekültet.


Az ördög három aranyhajszála

TV2 Kids - december 31., 11.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Grimm testvérek klasszikus meséjén alapul ez a kalandos történet, melynek főhőse Hans, a molnárfiú, aki születésekor azt a jóslatot kapja, hogy egy nap a király lányát veszi el feleségül. A kapzsi király természetesen mindent megtesz annak érdekében, hogy ez a menyegző ne jöhessen létre, és lányát inkább Willibaldhoz, a kissé együgyű herceghez adhassa.


Tintin kalandjai

VIASAT3 - december 31., 13.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tintin, a kíváncsi, ifjú riporter és kutyája, Milu felfedezik, hogy egy hajómodell hétpecsétes titkot őriz. Az évszázados rejtély felgöngyölítése során Tintin találkozik Iván Ivánovics Szaharinnal, az ördögi gazemberrel, aki úgy gondolja, hogy Tintin ellopta a Vörös Rackham nevű kalóz kincsét. Milu kutya, a kötekedő Archibald Haddock kapitány és a két kétbalkezes nyomozó, Dupont és Dupond segítségével Tintin beutazza a fél világot és kijátssza az ellenségeit, hogy megtalálja a kalózkincs végső nyughelyét.


Bayala, egy varázslatos kaland

TV2 Kids - december 31., 13.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy tökéletes mesevilágban, Bayalában boldogan élnek hőseink, éppen nagy ünnepségre készülődnek, mikor rossz hírek érkeznek a virágpalotába; a gonosz árnyékkirálynő hatalmas pusztításba kezdett, és csak a sárkányok segíthetnek a tündéreknek. Azonban az utóbbi időben nem ápolt túl bensőséges kapcsolatot egymással a két faj, így itt az ideje, hogy újra jóban legyenek.


Hupikék törpikék – Az elveszett falu

AXN - december 31., 15.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A törpök nem fakulnak. Az egyik okos, a másik ügyes, a harmadik csinos, a negyedik mindenben megbotlik - és a legtöbbjüket meg szeretné főzni egy Hókuszpók nevű, kissé kétbalkezes, de nagy macskabarát hírében álló varázsló. Hupikék világukra most egy új, az eddigieknél is nagyobb veszély leselkedik, és Törpfalva legjobbjai, Törpapa, Törpilla, Törperős, Dulifuli meg Okoska nagy expedícióra indul, hogy megmentse a bajba jutottakat.


Én és a sárkányom

TV2 Kids - december 31., 18.05
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mindjárt itt a karácsony Laposvár kis falujában. Mortimer is nagyon várta már a szünetet, addig sem kell eltűrnie osztálytársai folytonos piszkálódását, és még több időt szentelhet nem túl népszerű YouTube csatornájának. Eközben Sara igyekszik minden kíváncsi szem elől elbújni, fél, hogy el kell hagynia az egyetlen országot, melyet ismer, és vissza kell térnie egy olyan kontinensre, amit sosem látott. Egy különös reggelen mindkét gyermek élete megváltozik, amikor szó szerint berobban az életükbe egy kis sárkány, akinek egyetlen vágya, hogy hazajusson.


Manu a legsirályabb fecske

m2 / Petőfi TV - december 31., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Manu a kis fecske világéletében azt gondolta magáról, hogy Ő is sirály, csakúgy, mint szülei. Igyekszik úgy halászni és repülni, ahogy Ők, ám nem olyan tehetséges, mint azok a madarak, akik felnevelték. Egy este a ravasz és gonosz patkányok elcsennek egy tojást, melyre Manunak kellett volna vigyázni, társai száműzik a fészekből. Miután elhagyja otthonát, új barátokra lel a mókás gyöngytyúk, Parzival valamint két kis duci fecske személyében.