Családi filmek szombatra

A kicsiket a Maja, a méhecske, a Csocsó-sztori és a Dínó tesó, míg a nagyobbakat a Babe, az Űrdongó, a Merlin 2. - A varázslóinas, a 101 kiskutya, a Hupikék törpikék, a Kémkölykök 3D - Game Over és a Delfines kaland 2. várja.

Babe

Filmcafe - augusztus 10., 9.35
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Babe, a kismalac vidáman és boldogan éli életét. Ám minden megváltozik, amikor az anyját elhurcolják egy teherautón, amely mindig elviszi a disznókat, de sohasem hozza vissza őket. Idővel a kurta farkú kismalac is a vásáron köt ki, ahol a sors összehozza a szófukar Hoggett gazdával. A férfi hazaviszi a farmjára, ahol minden állatnak megvan a maga helye. A szeretetre méltó kismalac belopja magát a többi állat szívébe, miközben régi malacvágya is teljesül, juhászkutya lesz belőle. A gazdája benevezi az év terelőversenyére. Babe a birkákkal összefogva készül a nagy eseményre.

Űrdongó

HBO - augusztus 10., 9.45
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

1987-ben Űrdongó menekülni kényszerül a Cybertronról, és egy kaliforniai tengerparti kisváros roncstelepén rejtőzik el. Charlie éppen 18 éves lesz, és keresi a helyét a világban. Ő talál rá az ütött-kopott, lerobbant Űrdongóra. Amikor Charlie életre kelti, hamar ráébred, hogy ez az autó nem csak egy közönséges Volkswagen Bogár...

Merlin 2. - A varázslóinas

Film4 - augusztus 10., 14.15
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Csaknem fél évszázada már, hogy a nagy varázsló, Merlin szembekerült a saját rendjével és a Gonoszság királynője elől menekülnie kellett otthonából. Ám most végre visszatér Camelotba, hogy az ellopott Szent Grált megkeresse. Ehhez azonban szüksége van a vadóc és hirtelen haragú tolvaj, Jack segítségére is, akiből így varázslóinas válik. Dolguk végeztével pedig talán újra dicső napok köszönthetnek Camelot ősi földjére.

Maja, a méhecske

Paramount Channel - augusztus 10., 14.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Maja épp hogy kikelt lárvájából, de máris olyan szeleburdi, mint hat másik. Képtelen követni a kaptár szabályait, főleg azt, amely szerint a közeli réten fészkelő darazsak örök ellenségeknek számítanak. Amikor eltűnik a méhpempő, mindenki a darazsakra gyanakszik - ráadásul Maját azzal vádolják, hogy bűnrészességet vállalt a gyalázatban. Legjobb barátját, Willyt leszámítva senki nem hiszi el Majának, hogy ő valójában áldozata az esetnek.

Csocsó-sztori

m2 - augusztus 10., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amadeo egy kicsi faluban él, amit senki sem ismert. Napjait, gyerekkora óta a helyi társadalmi élet központjában, egy kis vendéglőben töltötte, ahol féltve dédelgetett csocsó-asztalán való játék, és titkos szerelme, Lara utáni vágyakozás tette ki a mindennapjait. Megszokott kis élete hirtelen darabokra hullott, amikor a falubéli Ász, mint a világ legjobb labdarúgója visszatér, hogy egy gyermekkori csocsóvereségéért elégtételt vegyen, nem csak Amadeón, hanem az egész falucskán. Ász bosszúja kegyetlen. A falucska lerombolását a vendéglővel kezdi, azon belül is a csocsó asztallal. Amadeo összeomlott világát siratja, amikor hirtelen valami varázslatos történik: csocsóasztalának egyetlen általa megmentett játékosa, CséKá életre kel.

101 kiskutya

Cool - augusztus 10., 18.55
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Roger és Anita a parkban ismerkednek össze kutyáiknak köszönhetően. Szerelem első látásra, akárcsak a két dalmata között, akik hamarosan 101 pöttyös kiskutyával állítanak haza. Az idillnek azonban hamar vége szakad, a velejéig gonosz Szörnyella De Frász szemet vet a jószágokra, és elrabolja a kiskutyákat, hogy újabb szőrmebundát varrathasson magának...

Dínó tesó

RTL Klub - augusztus 10., 18.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az animációs film arra a kérdésre keresi a választ, hogy mi történt volna, ha a dinoszauruszok pusztulását okozó aszteroida elkerüli a Földet és a gigantikus állatok a mai napig életben maradtak volna. A nagy kaland középpontjában egy Arlo nevű apatoszaurusz áll, aki különös emberi barátra tesz szert. Miközben egy titokzatos és zord vidéken vándorolnak, Arlo megismeri a félelmeivel való szembenézés erejét és megtudhatja, hogy mire képes valójában.

Hupikék törpikék

SuperTV2 - augusztus 10., 18.55
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Ügyefogyi a Csodák Barlangjában átesik a mágikus kapun, minek következtében egy modern világban találja magát. Szerencsére az ott élő emberek játékbabának hiszik. Ezalatt a faluban a többi törp kutatóakciót szervez a megmentésére.

Kémkölykök 3D - Game Over

Duna Televízió - augusztus 10., 19.30
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

A kiskorú ügynököket, Junit és Carmen Cortez, pályafutásuk legészbontóbb küldetésére vetik be: utazásra indulnak egy olyan 3D videojáték világának a belsejébe, amelyet a gonosz Játékosztó kifejezetten arra tervezett, hogy a gyerekek agyát beszippantsa, s így ő uralkodjon felettük. Juni és Carmen egy virtuális térben találják magukat, ahol a fizika ellentmond a józanésznek és Einstein minden elméletének.

Delfines kaland 2.

RTl Klub - augusztus 10., 20.55
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

2011-ben a Clearwater Akvárium munkatársai befogadtak egy súlyosan sérült állatot, és egy kisfiú határozott közbenjárására művégtagot terveztek neki - ám ami ennél sokkal több: visszaadták az életkedvét. A habókos szakemberekből és lelkes amatőrökből álló csapat körül azonban azóta sem állt meg az élet - új történetük ismét hihetetlen, de igaz eseményeket beszél el: a főhős ezúttal is a különleges sorsú delfin, Winter, ám kerül mellé egy elárvult újszülött, és fontos szerepet kap egy sikeresen rehabilitált, az óceánba visszaszoktatott delfin, Mandy is.