Családi filmek szombatra

A kicsiket a Postás Pat - A mozifilm, a Zambézia, a Herkules, a Szaffi és a Lego Batman - A film, míg a nagyobbakat a Seholország, a Maci Laci, a Cápa csali és a Dínó kaland várja.

Postás Pat - A mozifilm

Mozi+ - szeptember 7., 7.20
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Postás Pat egy kisváros köztiszteletnek örvendő tagja, barátságosan, szívélyesen végzi postás teendőit. Egy nap jelentkezik a népszerű tehetségkutató versenybe, ahol nagy meglepetésre kiderül, kiváló énekhangja van. Bejut az élő adásban sugárzott döntőbe, amitől a kisvárosi postást mind inkább elragadja a média és a hírnév. A postacég egyik hataloméhes vezetője eközben a vezérigazgatót is megvezetve gépesíteni akarja az egész postaágazatot, és Postás Pat robotokkal akarja helyettesíteni az embereket. Szerencsére Patnek a kulcspillanatban helyén van a szíve, és Jess is a segítségére siet.

Zambézia

Film Mánia - szeptember 7., 9.05
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy fenséges vízesés peremén, Afrika szívében terül el Zambézia csodálatos madárvárosa, amit a bölcs és harcedzett Őszkarom vezet. Vijju, a fiatal sólyom, apja, Sudár akarata ellenére elhagyja a távoli otthonukat, hogy csatlakozzon a tekintélyes Hurrikán védelmi repülőosztaghoz, akiket Csőrnagy képez ki Zambézia egének védelmére. Vijju édesapja utánaered, de az áskálódó leguán, Budzo foglyul ejti, miközben a menedék megtámadására készül. Vijju-nak és a lelki társának, Pihének össze kell szedniük minden repülési tudásukat és egy nagy adag diplomáciát, hogy megmentsék a városukat Budzo szörnyű összeesküvésétől.

Herkules

Paramount Channel - szeptember 7., 12.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nagy az öröm az Olümposzon, Zeusznak és feleségének, Hérának gyermeke született. Csak a főisten fivére, Hadész nem örül az erős kis Herkules érkezésének, utód híján esélye sincs, hogy Zeusz örökébe lépjen. Az alvilág ura megbízza a két ügyefogyott szolgáját, Pechet és Pánikot, hogy tegyék el láb alól Herkulest. A dolog félig sikerül, a varázsitaltól Herkules elveszti halhatatlanságát, az ereje viszont megmarad. Más kérdés, hogy mindenáron be akarja bizonyítani az apjának, hogy hős a javából. A saját bőrén tanulja meg, hogy nem elég az erő, hanem szív is kell ahhoz, hogy valakiből igazi hős legyen.

Seholország

TV2 - szeptember 7., 13.25
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Evan befektetési tanácsadó, aki többet foglalkozik a tőzsdei árfolyamokkal, mint a kislányával. A hétéves Olivia így a fantáziavilágába menekül, ahol hercegnőkkel barátkozik. Rossz idők járnak Evanre: veszélyben van a széke, egyre kevesebb a kuncsaftja. Ráadásul lánya telerajzolja az üzleti feljegyzéseit a képzeletbeli hercegnők gondolataival. A végsőkig elkeseredett Evan a hercegnők üzeneteinek felhasználásával tart prezentációt a befektetőknek. Legnagyobb megdöbbenésére a jóslatok valóra válnak. Mindez arra készteti, hogy átértékelje a lányához fűződő kapcsolatát.

Szaffi

Moziverzum - szeptember 7., 14.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A történet a XVII. században játszódik, amikor a Habsburg-ház elhatározza, hogy kiveri a törököt Magyarországról. Sophie, Ahmed pasa lánya és Jónás, a magyar várúr, Botsinkay Gáspár fia, már kora gyermekkoruktól - a szülők megegyezése alapján - jegyesek. A háború alatt a törököknek és a Botsinkay családnak menekülniük kell, ezért elásnak egy láda kincset váruk udvarában. A kisded Sophie elsodródik a menekülőktől, s egy furcsa öregasszony talál rá. Macskája után elnevezi Szaffinak, és saját gyermekeként neveli fel. Jónás, már felnőtten, visszatér, hogy apja birtokát, na meg az elrejtett kincset visszaszerezze. Ez nem egyszerű feladat, mert az irigyek az életére törnek...

Maci Laci

Film+ - szeptember 7., 14.30
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Maci Laci a Jellystone nemzeti park notórius bajkeverője. Az állandóan éhes mackó a barátjával, Bubuval örökösen azon mesterkedik, hogy megszabadítsa a kirándulókat elemózsiájuktól. Nincs olyan trükk, melyet be ne vetne a siker érdekében, miközben bohócot csinál a legfőbb ellenségéből, Smith vadőrből. Ám a vidám életnek vége szakad. Brown polgármester elherdálta a város pénzét, és a helyzetén most úgy akar segíteni, hogy el akarja adni a parkot. Ha a fakitermelő vállalat kezébe kerül a terület, akkor Maci Laciéknak mennie kell. Ám a mackó nem hagyja annyiban a dolgot, Smith vadőrrel szövetkezve akcióba lép.

Cápa csali

m2 - szeptember 7., 18.15
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Az óceánok mélyén a tigriscápa az úr. Sok tengeri lény esik áldozatául. Pi, az apró halacska is elveszíti szüleit, s magára maradva átköltözik egy másik "városba", ahol azonnal szerelmes lesz a gyönyörű Cordeliába. Pechére ő a választottja a zátonyt rettegésben tartó Troy cápának is, aki nemcsak a rózsaszín leányhal uszonyára, de a tengerek titkát jól ismerő teknős, Nerissa igazgyöngyére is kivetette a "hálóját". Azért, hogy Toy életben hagyja Pit, Cordelia megígéri neki, hogy egy hónap múlva holdtöltekor elfogadja a cápa eljegyzési gyöngyét. Pi a tapasztalt tengeri teknős segítségét kéri, hogy fel tudja venni a harcot a rettenetes zsarnokkal. A küzdelem megkezdődik, s a tét hatalmas: Cordelia és a zátony egész népének megszabadítása.

Lego Batman - A film

Cool - szeptember 7., 18.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Gothamben hatalmas változások készülődnek, és Batmannek komolyan fel kell kötnie a köpönyegét, ha meg akarja menteni Jokertől az otthonát. Lehet, hogy az ügy érdekében magányos hős sem lehet többé, mert együtt kell működnie másokkal... lehet, de nem biztos. Majd meglátjuk.

Dínó kaland

Minimax - szeptember 7., 20.30
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Három jó barát a játék hevében aktivál egy időgépet, ami visszaröpíti őket a dinoszauruszok korába. A tojás formájú időkapszulából kilépve egy T-Rex-szel találják szembe magukat. Az őslény megvan róla győződve, hogy a három gyerek az ő kicsinye, ezért mindent elkövet, hogy megvédje őket a rájuk leselkedő többi dínótól.