Családi filmek szombatra

Kalandra fel, ma is vár az otthonülős mozimatiné! Készüljetek, mert jönnek az éneklő mókusok, a vagány teknősök, egy falkányi kóboreb, és a hős magyar mentőkutya, valamint Muppeték, akik kicsit elszámolták magukat, de annyi baj legyen.

Muppeték karácsonyi éneke

Sony Movie Channel - április 18., 8.05
Korhatár nélkül megtekinthető.

Dickens Karácsonyi énekének szokatlan, ám megkapó feldolgozását láthatják a nézők. A Muppet show teljes gárdája, Breki béka, Miss Röfi, Gonzó, a patkány és a többiek mind-mind Dickens örökzöld karácsonyi történetét elevenítik meg ebben a szokatlan Muppet show-ban. Ráadásként a főszerepet a világhírű brit színész, Michael Caine játsza.


Kópé

Film Now - április 18., 8.10
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kópé, a díszpárnán heverésző, lustálkodó szobaeb élete nem is lehetne vidámabb: jómódú gazdija egyetlen szeme fénye, imádja, óvja és a legfinomabb falatokkal, a legszuperebb játékokkal kényezteti őt. Ám mikor váratlanul meghal az idős milliomosnő, – kapzsi rokonai legnagyobb meglepetésére – a gazdag asszony az egész vagyonát kedves kutyájára, és annak leendő új gazdijára hagyományozza. Mikor Kópénak véletlenül nyoma vész, a mohó rokonok mindent bevetnek, hogy visszaszerezzék a kis blökit, és vele együtt a hatalmas örökséget.


Anasztázia

Paramount Channel - április 18., 10.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A múlt századelő elmaradott Oroszországába és előkelő Franciaországába invitál ez a történet, amely Anasztázia, az elveszett orosz hercegnő történetét eleveníti meg izgalmas kalandok, mókás párbeszédek, fülbemászó dallamok és egy csipetnyi szerelem révén. Az árvaházban nevelkedő Ánya múltjából mindössze egy medál maradt, rajta egy felirat: "Találkozzunk Párizsban!" Amikor a különc lány kikerül az intézetből, meg sem áll egészen Szentpétervárig. Itt találkozik a jóképű szélhámossal, Dimitrijjel, aki éppen egy Anasztázia-hasonmást keres. Együtt indulnak a fény városába...


Mancs

TV2 - április 18., 11.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A filmet a világhírű magyar mentőkutya, Mancs története ihlette, a cselekmény azonban fiktív, a forgatókönyvet a képzelet szülte. A film tiszteletadás a világ összes mentőkutyája előtt, akik bátorságuknak és helytállásuknak köszönhetően gyerekek, nők és férfiak ezreinek életét mentik meg nap mint nap. A Mancs című alkotás egyben a magyar mentőkutyáknak is emléket állít!


Vaiana

VIASAT3 - április 18., 13.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A film főszereplője egy kalandvágyó tini, aki vakmerő küldetésre indul, hogy megmentse népét. Útja során Vaiana találkozik az egykoron hatalmas félistenként tisztelt Mauival, aki szárnyai alá veszi a lányt, hogy igazi felfedezőt faragjon belőle. Együtt vágnak neki a nyílt óceánnak, az út pedig nem szűkölködik az eseményekben. Hatalmas szörnyekkel és elképesztő veszélyekkel szállnak szembe, s közben Vaiana teljesíti ősei küldetését és felfedezi azt, amit a legjobban keresett: saját magát.


Alvin és a mókusok

Film+ - április 18., 14.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Karácsony közeledtével kivágják a három mókus, Alvin, Simon és Theodore otthonául szolgáló fenyőfát. A mókusok - a fával együtt - hamarosan Los Angelesben találják magukat, egy lemezkiadó cég előcsarnokában. Az igazgató, Ian Hawke éppen most rúgta ki Dave-et, a hétköznapinak aligha nevezhető zenei ízléssel rendelkező zenészt és dalszerzőt. A bánatos fickó magához veszi a fa alatt lévő, muffinnal teli kosarat, benne az éhes mókusokkal. A három jómadár bevackolja magát Dave lakásába, teljesen fölforgatva azt. Egyetlen mentségük, hogy nemcsak beszélni, énekelni is tudnak.


Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból

Filmbox Extra HD - április 18., 19.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Michelangelo, Donatello, Leonardo és Raffaello visszatérnek, hogy még nagyobb és még ádázabb gonosztevőkkel vegyék fel a harcot April O'Neil, Vern Fenwick és egy újonc, a hokimaszkos igazságosztó, Casey Jones oldalán. Miután Zúzó, a szupergonosz megszökik az őrizetből, összeáll Baxter Stockmannel, az őrült tudóssal, és két tökkelütött segéddel, Beboppal és Rocksteadyvel, hogy megvalósítsák a világuralomra törő ördögi tervet. Miközben a teknőcök Zúzóval és új csapatával küzdenek, egyszer csak szembe találják magukat egy még nagyobb gonosszal, akinek hasonlók a szándékai: a hírhedt Kranggal.