Családi filmek szombatra

Hiába a szünidei eksztázis, ha az időjárás ennyire nem kegyes hozzánk, addig is amíg összekapja magát, vigasztalódjatok a képernyők előtt; ma mitikus, de annál cukibb dzsungellényekkel, szuperkicsi szöszlakókkal és békés, vidéki életet élő rókacsaláddal is találkozhattok.

Horton

HBO 3 - június 20., 7.45
Korhatár nélkül megtekinthető.

Horton, az elefánt különös hangra figyel fel, amely a levegőben úszó porszemről érkezik. Kiderül, hogy a porszemen egész városka található, a maga mikroszkópikus méretű lakóival. A település neve szuperkicsi Kifalva, a lakói pedig hiperszuperkicsi kik. Annak ellenére, hogy dzsungelbéli társai folyamatosan fenyegetik, és nevetségesnek találják a viselkedését, Horton elszánja magát, hogy megmenti a szuperkicsi Kifalva lakóit, olyan helyet keres nekik, ahol biztonságban élhetnek.


Marsupilami nyomában

Film Mánia - június 20., 10.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor Dan Geraldo, a szenzációra éhes riporter Palombiába érkezik, még nem sejti, hogy hihetetlen felfedezés részese lesz. Leleményes helyi kísérője, Pablito társaságában elképesztő kalandok sorát éli át a dzsungelben. Szembeszáll egy ördögi botanikussal, vérszomjas piranhákkal, egy sötét titkot őrző diktátorral, az ősi jóslat beteljesülését váró paja törzzsel, hogy végül közölje a világgal a korszakalkotó hírt. Az eddig csak mítoszokból ismert, pajkos állat, a Marsupilami tényleg létezik.


Nagyon vadon

Mozi+ - június 20., 10.50
Korhatár nélkül megtekinthető.

Boog már kismedve-korától békésen éldegél a csendes Timberline-ban, a helyi erdőőr, Beth garázsában. Tökéletesnek hitt élete azonban fenekestül felfordul, amikor találkozik Elliottal. Boog ugyanis megszabadítja a nyiszlett, törött agancsú kis szarvast a vadászok kötelékétől. A nagydumás agancsos ekkor ráveszi a mackót, hogy nézze meg, milyen a garázsajtón túli világ. Boog belekóstol a nagybetűs életbe, amelynek eredményeként a párost visszatelepítik a vadonba. A pánikba esett Boog szeretne hazamenni, ám ehhez kénytelen elfogadni Elliot segítségét. Persze viszontagságos utazás vár rájuk, teli kalanddal és veszéllyel...


Elvitte a víz

Film+ - június 20., 12.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Roddy tagadhatatlanul előkelő társasági egér, aki a házi kedvencek édes életét éli egy kensingtoni luxuslakásban. Amikor egy Sid nevű csatornapatkányt köp ki a lefolyó, és a jövevény úgy dönt, megütötte a főnyereményt. Roddy azonban meg akar megszabadulni a kártevőtől; a "jacuzziba" csábítja. Noha Sid egy tudatlan tuskó, de nem bolond, így végül Roddy lesz az, akit elvisz a víz Patkopolisz nyüzsgő csatornavilágába. Itt hősünk találkozik Ritával, a kalandor csatornatisztítóval, aki hűséges hajóján, a Jammy Dodgeren járja a szennyvizeket. És a bonyodalmak még csak most kezdődnek...


A fantasztikus Róka úr

Paramount Channel - június 20., 12.25
Korhatár nélkül megtekinthető.

Róka úr valaha a legjobb ravaszdi volt a környéken. Ám tizenkét esztendeje boldog, csendes családi életet él. Köszönhetően a rámenős rókaasszonyságnak, akinek megfogadta, hogy messze elkerüli a tyúkketreceket. Mi tagadás, Róka úr élvezi a vidéki életet, a nagy házat, a kölyöknevelést. Ám amikor lehetőség nyílik egy utolsó nagy rablásra, a tisztes családapából előtör a régi szenvedély. A gazdák persze rossz néven veszik, hogy kifosztották őket, és rókavérre szomjaznak. Az állatok azonban összefognak Róka úrral, és együtt veszik fel a harcot az őket kifüstölni szándékozó gazdák ellen.


Zootropolis - Állati nagy balhé

HBO - június 20., 14.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Zootropolis, a modern emlősök fővárosa, különleges hely. Olyan részekből áll, mint az elegáns Szahara tér vagy a zord Tundraváros. Ebben a színes kavalkádban a világ minden tájáról származó állatok élnek egymás mellett békében. Itt nem számít ki vagy, a legnagyobb elefánt és a legkisebb mókuscickány is megfér egymással. Amikor megérkezik a városba Judy Hopps, a zöldfülű rendőr, rá kell, hogy ébredjen, nem egyszerű feladat első nyuszinak lenni a nagy és erős állatokkal telezsúfolt rendőrségen. Judy azonban elszántan bizonyítani akar, ezért ugrik az első lehetőségre, hogy a végére járjon egy szövevényes ügynek.


Hős6os

VIASAT3 - június 20., 16.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Hős6os-ban minden megvan, amit a nézők elvárnak a Walt Disney Animation Studios nevével fémjelzett kedves és humoros animációs alkotástól. Az akciódús kaland a robotok építésével foglalkozó, zseniális Hiro Hamada körül forog, aki barátai segítségével megtanulja kiaknázni brilláns agyának minden egyes tekervényét. Egy váratlan fordulat miatt a fiú és barátai egy veszedelmes összeesküvés közepén találják magukat - amely San Fransokyo gigantikus városát fenyegeti -, Hiro legközelebbi bizalmasához, egy Baymax nevű robothoz fordul, csapatából pedig modern kütyükkel felszerelt hősöket farag, hogy képesek legyenek felderíteni a rejtélyes szervezkedést.


Rontó Ralph

AMC - június 20., 19.15
Korhatár nélkül megtekinthető.

Rontó Ralph nem elégedett saját sorsával. Szeretné, ha őt is úgy körberajonganák, ahogy a játék Jófiúját, Fix-It Felixet. A probléma csak annyi, hogy a rosszfiúkat senki sem szereti, ám a hősöket annál inkább, így, amikor egy modern, fps videojáték érkezik, élén a kőkemény Calhoun őrmesterrel, Ralph meglátja a lehetőséget, amely talán a hősiességhez és a boldogsághoz vezet. Egy egyszerű terv kiötlésével besurran a játékba, de nevéhez méltón mindent elront: akaratlanul szabadon ereszt egy halálos ellenséget, amely a játékterem minden játékára veszélyt jelent...