Családi filmek szombatra

Ha az időjárás mára cserbenhagy, vigasztalódjatok a képernyők előtt! Többek között varázslatos erdei lények, kontrasztos cicusok és lazuló rémségek várnak, valamint egy kertvárosi rosszfiú, akiről végül mégiscsak kiderül, hogy aranyból van a szíve.

Pim és Pom - A nagy kaland

Filmbox Premium - július 18., 8.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy fekete cica és egy fehér cica. Nini, ott kukucskálnak a bicikli kosarában! Pim és Pom legjobb barátok, és együtt laknak a Kedves Hölgynél. Ám amikor a Hölgy unokahúgai elviszik őket piknikezni, megszöknek és eltévednek. Szeretnének hazatalálni, de útközben gyanús alakokkal hozza össze őket a sors. Vajon kiállja-e a barátságuk a próbatételt? Ez aztán a nagy kaland! Édes és tanulságos cicás mese Hollandia legnevesebb rajzolójától!


A titok

Filmbox Extra HD - július 18., 9.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A nyolcéves Ben odáig van a mágiáért. Különösen egy eltüntetési trükk ragadja meg a fantáziáját, olyannyira, hogy el is határozza, hogy elsajátítja azt. Lelkesedése apjára, Koosra is átragad, és hamarosan el is indul közös bűvészshowjuk. A gond csak az, hogy Ben sokkal tehetségesebb Koosnál, aki ebből sajnos semmit sem észlel. Egy nap a túlbuzgó apa eltűnteti Ben egyik iskolatársát, Sylvie-t, ám újra elővarázsolni már nem tudja. Sylvie eltűnésért mindenki Koost hibáztatja: a lány anyja, Koos felesége, a sajtó és a rendőrség is. A kétségbeesett apa egyedül Benre számíthat, aki egészen az eltűntetési trükk feltalálójához megy segítségért. Egy bűvész azonban soha nem fedi fel a titkait...


Gru

Mozi+ - július 18., 12.15
Korhatár nélkül megtekinthető.

Nem illik az idilli kertvárosi képbe a fekete ház a kiszáradt kertjével. Hátha még a környéken lakók sejtenék, hogy titkos búvóhely lapul alatta. Itt él és dolgozik ugyanis a velejéig gonosz Gru, aki zsugor- és fagyasztósugara, valamint különféle légi és szárazföldi harceszközei révén mindenkit elsöpör az útjából, aki keresztezi terveit. Gru legújabb terve pedig az, hogy ellopja a Holdat. Úgy tűnik, nincs senki, aki képes lenne megakadályozni ebben. Senki, hacsak a három árva kislány nem. Margo, Edith és Agnes ugyanis talán még Gru szívét is meglágyítja...


Volt

HBO 2 - július 18., 14.15
Korhatár nélkül megtekinthető.

Hol Volt, hol nem Volt, volt egyszer egy kutya, amely egy tévésorozat sztárja volt a kis gazdájával, Pennyvel együtt. A képernyőn nap mint nap megmentik a világot a gonosz Dr. Calico ármánykodásától. Két forgatás között azonban Volt egyszerű kutyaéletet él. Egyik nap véletlenül bezsuppolják egy szállítmányba, és New Yorkban találja magát. Igazi kihívás vár rá, amikor elhatározza, hogy megkeresi a gazdáját. Rá kell jönnie, hogy ebben a világban másként működnek a dolgok, mint a tévében. Szerencsére Mici, a kidobott házimacska és T-Rex, a tévéfüggő hörcsög személyében alkalmi segítőtársakra akad.


Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak

HBO - július 18., 16.30
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Drakula gróf ötcsillagos luxuskastélyában a szörnyek pihenhetik ki rémes fáradalmaikat. A vámpírok fejedelme hétvégi bulit szervez a féltve őrzött, 118. születésnapját ünneplő kislányának. Erre meghívja a rémes kompániát, az élén Frankensteinnel és menyasszonyával, a múmiával, a láthatatlan emberrel és egy falka vérfarkassal. Az ünnepség vérbő, jó hangulatban telik, mígnem hátborzongató esemény történik: a kastélyba téved egy igazi, élő ember!


Narnia Krónikái - Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény

Sony Movie Channel - július 18., 18.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Pevensie testvérek: Lucy, Edmund, Susan és Peter a második világháború alatt a bombázások elől Londonból vidékre menekül, ahol egy furcsa professzor kastélyában lelnek menedékre. A kastély egy félreeső szobájában egy napon egy öreg szekrényre bukkannak, ami egyenesen egy másik világba röpíti őket. A Narnia nevű csodaországot különféle beszélő lények: törpök, faunok, kentaurok és óriások népesítik be, de a békés földet örök télre kárhoztatta a gonosz jégtündér, Jadis átka. Narnia nemes lelkű és titokzatos uralkodója, a hatalmas oroszlán Aslan oldalán a gyerekek felveszik a harcot Jadis ellen, hogy kiszabadítsák Narniát a jég és fagy fogságából.


A Spiderwick krónikák

RTL II - július 18., 18.30
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Grace család New Yorkból egy elhagyatott, régi házba költözik, mely dédnagybátyjuké, Athur Spiderwické volt, és amely egy erdőben áll. Hamarosan fura dolgok kezdenek történni az ódon lakban. Mivel a napi rendszerességgel előforduló rejtélyes eltűnésekre és balesetekre a család nem talál magyarázatot, Jaredet kezdik gyanúsítani. Ám amikor a gyerekek nyomozni kezdenek, fény derül a fantasztikus igazságra a Spiderwick birtokkal és az itt lakó lényekkel kapcsolatban.