Családi filmek szombatra

Szombatra igazi szupercsapat verbuválódott össze, akik segítenek felvenni a harcot a borongós idővel. Köztük vannak a Százholdas Pagony lakói, Gru és kis sárga segítői, maga Pán Péter, és egy kupac vakmerő játékfigura is. Tartsatok velük!

Sarkvidéki akció

Film Now - július 25., 9.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az ifjú sarki róka, Fürge amilyen apró olyan hatalmas álmot dédelget kiskora óta: a Villám Futárszolgálat híres szánhúzó kutyáival együtt akarja kézbesíteni a különleges postai küldeményeket az Északi-sark lakóinak. Egyelőre még csak a postázóban pakolgatja a csomagokat, de ami késik, az nem múlik.


Micimackó visszatér

Paramount Channel - július 25., 10.30
Korhatár nélkül megtekinthető.

A család apraja-nagyja együtt örülhet, mert Milne Micimackójának története most végre folytatódik! Walt Disney egész estét betöltő rajzfilmje újra elvisz bennünket a Százholdas Pagonyba, ahol ismét találkozhatunk régi kedves ismerőseinkkel. Véget ér a nyár, és ezzel a vakációnak is vége. Róbert Gidának iskolába kell mennie. Ezt nincs szíve személyesen megmondani Micimackónak, így hát tollat ragad, hogy levélben adja tudtára. A csekélyértelmű medvebocs azonban félreérti az üzenetet...


Gru 2

Mozi+ - július 25., 13.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amint Gru kezd beleszokni a kertvárosi családapa szerepébe Margo, Edith és Agnes apjaként, felbukkan egy szupertitkos szervezet, amely a gonosz elleni harcot tűzte zászlajára globális szinten. Így most Grun, a minyonokon, és Gru új társán, Lucyn a sor, hogy kiderítsék, ki áll a látványos bűntettek mögött. Végül is a világ legnagyobb ex-bűnözője kell ahhoz, hogy elkapja azt, aki a helyére pályázik...


Pán

RTL Klub - július 25., 15.30
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A történetet mindenki ismeri Sohaországról, az elveszett fiúkról és a zöld csákós, repülő rosszcsontról. De a valóság egészen másmilyen. Vagy, ha nem is ez a valóság: talán létezik egy másik történet, amelyet ugyanezekkel a szereplőkkel lehet elmesélni.Egy árva fiú megszökik a lelencházból, és jó barátokra talál. Még nem tudja, hogy aki most hű haverja, később Hook kapitány néven lesz rettegett kalóz, és az ő legnagyobb ellenfele. Hiszen eredetileg volt egy közös ellenségük: Feketeszakáll. A két cimbora együtt sok kalandon megy keresztül: van köztük víg és van veszélyes. A srác pedig csak lassanként ébred rá, hogy egyszer hőssé kell válnia, és az egész világ meg fogja ismerni. De addigra már Pán lesz a neve.


Toy Story 4

HBO - július 25., 16.05
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A főiskolára menő Andy elajándékozza játékait a kis Bonnie-nak. Woody seriff elkíséri a félénk kislányt az iskolai előkészítő foglalkozásra, ahol segít neki. Bonnie a műanyag villából játékot készít, ami Woody meglepetésére életre kel, viszont képtelen megbékélni azzal, hogy játék lett belőle. Amikor Bonnie a családi kirándulásra magával viszi a játékait, Woodynak kell vigyáznia Villire, de ő megszökik. Keresése közben a régiségkereskedés kirakatában Woody megpillantja régi szerelmét, Bót.


Rango

Film+ - július 25., 16.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Rango, a kaméleon egész életét egy terráriumban élte. Az unalmas egyhangúságnak azonban egy csapásra vége, amikor a család kedvencét véletlenül elveszítik a Mojave-sivatagban. A vándorútra kényszerült Rango útja hamarosan egy szó szerint poros vadnyugati városkába vezet, lévén Pornak nevezik a törvényen kívüli, fura lényekkel benépesült helyet. A kaméleon hiába veti latba kiváló alkalmazkodóképességét, ha életben akar maradni, ennél többre van szüksége. Önhibáján kívül a városka seriffje lesz, mindenki benne látja a megmentőt, akire vártak.


Scooby-Doo - A nagy csapat

Sony Movie Channel - július 25., 19.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Szerencsére mindig vannak, akik szívesen megmentik a világot. Amikor a Rejtély Rt. tagjai hírét veszik, hogy egy távoli, titkos szigeten valaki világuralomra készülődve kísértettenyésztésbe kezd, habozás nélkül akcióba lendülnek. Pedig ránézésre nem tűnnek túl félelmetesnek: négy fura kamasz egy ócska autóban, kíséretükben egy beszélő dán doggal. Jó az, ha rájuk van bízva a világ jövője? Jobb már nem is lehetne! Cégük szörny- és rémelhárításra, kísértetkergetésre és démondöntésre szakosodott. Mindent tudnak erről az iparról, és rajtaveszt, aki alábecsüli őket.