Családi filmek szombatra

Tudjuk, hogy megy ez az ünnepek után, nehezen tér magához az ember, meg a jelek szerint a tévéadók is... De addig is, amíg összekapják magukat a kínálati fronton, gyűjtöttünk pár nézhetőt mára.

Életem legrosszabb éve

Film Now - január 8., 11.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az "Életem legrosszabb éve" James Patterson regényének filmes adaptációja. Főhőse, a családi problémákkal küzdő kiskamasz, Rafe Khatchadorian úgy próbálja meg felhívni magára a figyelmet, hogy új iskolájának összes szabályzatát megszegi. Legtöbben a tetteit kamaszos csínynek tekintik, valójában ezt inkább segélykiáltásnak kellene venni.


Szörnyek az űrlények ellen

Paramount Network - január 8., 12.30
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Különös baleset éri az esküvőjére készülő Susant: űrbéli trutyi esik a nyakába, melynek hatására tizenöt méteresre nő. A katonaság elfogja, és egy titkos bázisra viszik, ahol különféle szörnyeket őriznek. A Drabáliának keresztelt Susan mellett itt vigyáznak a rovarfejű zsenire, Dr. Csótányra, a félig majom, félig hal Hiányzó Láncszemre, a zselés és elpusztíthatatlan B.O.B.-ra és Rovaroszauruszra, a száz méter hosszú lárvára. Hamarosan egy idegen robot landol a Földön. Miközben a világ a pusztulás szélére sodródik, az elnök parancsot ad, hogy a szörnyeket vessék be az űrlények ellen...


Kutyám, Skip

VIASAT3 - január 8., 14.35
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Javában dúl a második világháború, és ez a kis amerikai város, Yazoo lakóinak hangulatára is rányomja a bélyegét. Sorra hagyják el a várost a besorozott férfiak. A nyolcéves Willie azonban nem emiatt szomorú. Nehezen illeszkedik be a közösségbe, nem talál barátot magának, és a lányokkal sem ért szót. Kilencedik születésnapjára anyukájától egy kutyát kap: Skip-et. Az új jóbarát megváltoztatja a srác egész életét.


Roald Dahl: Boszorkányok

HBO 2 - január 8., 15.35
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A történet főhőse egy afroamerikai árva kisfiú, aki 1967 végén szerető nagymamájával az alabamai Demopolis városába költözik. A fiú és nagyanyja néhány megtévesztően elbűvölő, valójában ördögi boszorkányra bukkan, így a nagymama bölcsen elviszi fiatal hősünket egy fényűző tengerparti üdülőhelyre. Sajnálatos módon pontosan ugyanabban az időben érkeznek, amikorra a főboszorkány összetrombitálta társait a világ minden tájáról, hogy segítségükkel megvalósítsa aljas terveit.


Richie Rich – Rosszcsont beforr

Film+ - január 8., 15.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Richie Rich, a gézengúz milliomos kölyök életéből csak egyvalami hiányzik: a barátokat még a legtökéletesebb komornyik sem pótolhatja. Egy elvetemült banditának pont a család vagyonára fáj a foga, Richie szüleit elrabolják, őt, az egyedüli örököst bérgyilkosok üldözik. A srác élete fenekestül felfordul, de nem hagyja magát. Talán végül igaz barátokat is talál...


Asterix – Cézár ajándéka

Minimax - január 8., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Obelix elmondja Asterixnek, hogy szerelmes, de érzelmeit nem meri a lánynak bevallani, mert túlságosan szégyenlős. Miközben a jó barát megpróbál önbizalmat önteni belé, Obelix tudomására jut, hogy a hölgy mást szeret, mégpedig a jóképű Tragicomixot. Hősünk összetörik a hír hallatán, de amikor az imádott lányt és annak kedvesét a rómaiak elrabolják, eljön számára a nagy lehetőség, hogy bebizonyítsa: ki a legény a talpán.

 

 

Döbrösi Laura a SZESSÖN vendégeként elárulta, hogy karmesternek lenni a világ legmenőbb dolga és azt is, mit jelent noisemakernek lenni, de beszélt a nő zenészekről is.