Családi filmek szombatra

Sok mindennek lehet ma örülni, kezdve azzal, hogy szombat van, bár az e napra időzített, lassan megszokottá váló műsorpangás nem sok derűre ad okot, de amire igen, azt kiválogattuk!

Luis és a Zűrlények

Film Now - január 22., 9.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Luis apukája megszállottan kémleli az éjszakai eget, és földönkívüliek után kutat, de álmában sem gondolta volna, hogy esetleg egyszer azok szó szerint bepottyannak a kertjükbe. A gyakran magányos kisfiú hamar összebarátkozik a három fura jövevénnyel. Amikor az elfoglalt apuka miatt az iskolaigazgató bentlakásos iskolába akarja kényszeríteni, Luis komolyan fontolóra veszi, hogy nemcsak segít hazajutni a mókás triónak, de maga is elhagyja a bolygót.


Gnómeó és Júlia

Filmbox Premium - január 22., 10.45
Korhatár nélkül megtekinthető.

Shakespeare klasszikus szerelmi története eddig még soha nem látott változatban kel új életre. Rómeó, pontosabban Gnómeó és Júlia történetét ezúttal bűbájos animációs filmben dolgozták fel, melyben aranyos kerti törpék alakítják a két ellenséges család tagjait, akiknek viszálya miatt a címszereplők nem lehetnek egymáséi. Vagy mégis?


Tad Jones csudálatos kalandjai

Filmbox Family - január 22., 12.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tad mindig is arra vágyott, hogy egy híres, kalandozó régész legyen. Ennek ellenére napjai az erről szóló álmodozással telnek az ipari daruk és a cement között az építkezésen, ahol dolgozik. Álmainak beteljesülésére most mégis lehetősége nyílik, mikor egy neves régész barátja megmutat neki egy rejtélyes kőtáblát, amely egészen Paititi elveszett inka városának legendás kincseskamrájába vezet...


Hamupipőke

HBO 2 - január 22., 12.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Miután Ella édesanyja meghal, az apja újra megnősül. Ella örömmel fogadja a mostohaanyját és a lányait az otthonukba. Ám minden megváltozik, amikor az apja is meghal, a lány féltékeny és kegyetlen környezetben találja magát. A mostohaanyja és lányai semmibe veszik, Hamupipőkének nevezik, és szolgálólányként ugráltatják. Ella mégsem engedi át magát a kétségbeesésnek. Egy nap találkozik egy idegennel, aki megváltoztatja az életét.


Vízipók-csodapók

m2 / Petőfi TV - január 22., 18.15
Korhatár nélkül megtekinthető.

Vízipók barátunk földi pók társaitól eltérően nem a sarokban vagy a fákon szövögeti hálóját, hanem a vízben lubickol. Csodálkozik is ezen barátja, a kicsit morgós, folyton hitetlenkedő Keresztespók. De kapcsolatuk által megtanulja, hogy attól, hogy valaki más, mint ő, még lehet "rendes pók".


Margot és Marguerite fantasztikus utazása

HBO - január 22., 18.30
7 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ez a bájos és kalandos vígjáték két hasonló gondokkal küzdő lányról szól, akik két nagyon különböző korban élnek: egyikük az 1942-ben megszállt Franciaországban, a másikuk 2020-ban. Mindkettőjüknek eltűnt az édesapja. A padláson elrejtett varázslatos láda elrepíti őket az időben a másikuk korába, hogy egymás életét éljék.


Aranyhaj és a nagy gubanc

Cool - január 22., 20.55
Korhatár nélkül megtekinthető.

Aranyhaj, a királyi pár elrabolt leánya egy toronyban él az anyjának vélt boszorkánnyal. Még soha nem tette ki a lábát a toronyból, és ha a boszorkányon múlik, örökre rab marad. Épp születésnapján toppan be váratlanul Flynn, a körözött bandita, aki az elveszett királylány fejdíszével szökésben van. Kényszerűségből egyezséget kötnek, és belevágnak életük leghajmeresztőbb kalandjába.