Családi filmek szombatra

Ilyet is régen írtunk, de meglepően tűrhető listát sikerült összekalapálni így hétvégeindítónak. Szóval ma akár még úgy is tudtok tévézni, hogy nagy eséllyel utána sem bánjátok meg. Döbbenet!

Végtelen történet

Paramount Network - május 21., 12.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Bastiannak nem könnyű az élete. Édesanyja meghalt, az apja pedig állandóan azzal gyötri, hogy rosszul tanul és folyton álmodozik. A fiú egy szép napon besétál a könyvesboltba, ahol rábukkan egy érdekesnek látszó könyvre. Lenyűgözi Fantázia császárnőjének története. Az uralkodónő egyre gyengébb, mert birodalma veszélybe került, mind nagyobb területet pusztít el a Semmi. A császárnő úgy érzi, országa addig van biztonságban, ameddig ő él. Ahhoz azonban, hogy életben maradjon, szüksége van egy különleges gyógyszerre. Bastian annyira átéli az eseményeket, hogy egyszer csak ott találja magát Fantázia kellős közepén.


Marmaduke - A kutyakomédia

Film+ - május 21., 12.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kansasi Phil Winslow és családja életét alaposan felforgatja Marmaduke, a nagyra nőtt, ám igencsak játékos dán dog. Marmaduke káoszt okoz, ahol csak megfordul. Amikor Phil új állást kap, a család Kaliforniába költözik. A helyzet persze itt sem lesz jobb. Marmaduke szokás szerint rengeteg zűrt csinál, ám a szomszédban lakó afgán agár "hölgy", Jezebel kedvéért hajlandó lenne megváltozni.


A barátságos óriás

TV2 - május 21., 13.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A HABÓ avagy a Hatalmas Barátságos Óriás, semmiben sem hasonlít Óriásország többi lakójára. Alig 8 méter magas, túlméretezett fülekkel és kifinomult szaglással rendelkezik, bájosan együgyű, és szeret egyedül lenni. Az igazi óriások, mint Vértunkoló és Húshabzsoló, kétszer olyan nagyok, és legalább kétszer olyan rémisztőek, mint ő. Egy napon a magányos óriás felkeresi a 10 éves Szofit, és magával viszi Óriásországba. A kislány eleinte fél a titokzatos lénytől, de hamarosan megszereti, és a legjobb barátokká válnak.


Bolondos dallamok – Újra bevetésen

Film+ - május 21., 13.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tapsi Hapsi és Dodó Kacsa, a Warner Brothers két sztárja ismét összezördül. Dodó ugyanis torkig van a másodhegedűs szerepével Tapsi oldalán, ezért úgy határoz, hogy örökre búcsút vesz a Stúdiótól. Ehhez Kate Houghton, a Komédiaügyi alelnök is hozzájárul, aki felbontja Dodó szerződését, és utasítja DJ Drake-et, a WB biztonsági őrét és reménybeli kaszkadőrét, hogy penderítse ki Dodót a Stúdió területéről. Ekkor kapja a hírt DJ, hogy apját fogságba ejtette az Acme megakonszern vezetője, Mr. Chairman...


Pata tanya: Baromi buli

Paramount Network - május 21., 14.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy farm gazdája hajlamos azt hinni, hogy ő az úr az állatok felett, de nagyon is téved. Ugyanis amint látótávolságon kívül kerül, az őrszemnek kiállított birka azonnal elkurjantja magát, hogy "Tiszta a levegő!", és az állatok két lábra ugranak, sétálnak, fecsegnek, tévéznek és tréfákat eszelnek ki. Otis, a fiatal bika számára ez utóbbi a legfontosabb, legjobb barátaival ők a világ legnagyobb cselszövői, akik mindig benne vannak egy kis szórakozásban.


A kis kalandorok - Nagyapa titka

m2 / Petőfi TV - május 21., 18.05
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mari gyakran magányos a munkamániás szülei mellett, ideje nagy részét a nagypapájával és a barátaival tölti. Mivel Mari imádja a kalandokat, Peter mindenféle küldetést eszel ki a gyerekek szórakoztatására. A srácok megalapítják a Tartu Titkos Társaságát, és együtt kezdenek nyomozásba, miután a felnőttek furán kezdenek viselkedni...


Ratchet és Clank - A galaxis védelmezői

Minimax - május 21., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ratchet és Clank nem éppen hőstípusok, ám amikor egy gonosz zseni fenyegeti a világot, mindenkire szükség van. A két barát csatlakozik a galaxis védelmezőihez, és Quark kapitány oldalán harcolva igyekeznek megvédeni a világot a galád Dr. Nefarioustól.