Családi filmek szombatra

Végre itt a nyár, ráadásul rögtön egy hosszú hétvégével nyitunk, azért ez elég jó kombó. De ha szeretnétek még emelni a hangulaton, arra is vannak tippjeink!

Megaagy

Paramount Network - június 4., 10.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A supergonosz Megaagy álma valóra válik, amikor legyőzi a várost védő Metro Mant, és átveszi Metro City irányítását. De amikor egy új gazember lép színre, és a káosz bonyolódik, a világ legnagyobb "elméje" és komikus társa, Minion valóban megmenthetik a várost...


Grimm meséiből: Csizmás kandúr

m2 / Petőfi TV - június 4., 14.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az öreg molnár meghal, és csekély vagyonát szétosztja a három fia között. A legnagyobb a malmot kapja, a középső a szamarat, Hans, a legkisebb pedig a család macskáját, Minkust, a kandúrt. Szegény Hans nagyon szomorú, és nagyon meglepődik, mikor a macska beszélni kezd hozzá...


A Madagaszkár pingvinjei

Moziverzum - június 4., 15.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A szuperkémek nem az égből pottyannak le, hanem a tojásból bújnak elő. Íme, a nemzetközi kémvilág legtitkosabb, legizgalmasabb és legviccesebb madarai: Kapitány, Kowalski, Rico és Közlegény. A győzhetetlen csapat ezúttal rendkívüli kaland felé totyog: Dr. Octavius Vízagy világuralomra törő főgonosz keze egyre messzebbre ér el - talán mert nyolc van neki. A pingvinek kénytelenek egyesíteni erőiket egy földalatti szervezettel, az Északi Széllel, hogy együtt szálljanak szembe a közös ellenséggel.


A kis vámpír

Minimax - június 4., 16.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Rudolph, a kis vámpír fiúcska bár már a sok századik szülinapi bulijára készül, de egy évet sem öregszik. Nincs sok kedve az ünnepléshez, hiszen mindig ugyanaz a program: egy öreg kastély romos falai között köszönti fel őt családja. Nem hagyhatják el otthonukat, mivel vámpírvadászok lesik minden lépésüket. Ám Rudolph egy kis izgalomra vágyik, ezért meglóg otthonról...


Vízipók-csodapók

m2 / Petőfi TV - június 4., 18.15
Korhatár nélkül megtekinthető.

Vízipók barátunk földi pók társaitól eltérően nem a sarokban vagy a fákon szövögeti hálóját, hanem a vízben lubickol. Csodálkozik is ezen barátja, a kicsit morgós, folyton hitetlenkedő Keresztespók. De kapcsolatuk által megtanulja, hogy attól, hogy valaki más, mint ő, még lehet "rendes pók".


Flamik

HBO - június 4., 18.35
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Op és Ed, a két cuki, fánk alakú állat véletlenül 1835-ből a mai Sanghajba csöppen időutazással, ahol döbbenten fedezik fel a zajos, fura világot a forgalommal, a transzzsírokkal és más hasonló modern vívmányokkal, ám minden felfedezésük között a legrosszabb, hogy a flamik mára kihaltak. A két kis flami küldetése lesz, hogy megmentsék fajukat, és megváltoztassák a történelem menetét.


Ainbo - A dzsungel hercegnője

Minimax - június 4., 20.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Évezredeken keresztül a természet és az ember tökéletes harmóniában élt, ám az utóbbi megtörte ezt az egyensúlyt, és a vadon, benne megannyi élőlénnyel, veszélybe került. Ainbo, a fiatal amazon, nem a legügyesebb harcos, ám annál nagyobb szíve van. Ő és két szőrös kis barátja képesek csak megállítani a dzsungelre leselkedő veszélyt.