Családi filmek szombatra

A szünet előtti utolsó hétvége következik, ez már azért önmagában is elég jó hír, de ha esetleg nem lenne elég, akkor máris mutatjuk, hogy milyen filmekkel tudtok még dobni a hangulaton.

Szabadítsátok ki Willyt! 2.

Film+ - június 11., 9.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy nyersolajat szállító hajó zátonyra fut, és hatalmas mennyiségű olaj kerül az öbölbe. Három bálna, köztük Willy, az öbölben rekedve életveszélyes csapdába kerül. Jesse és társai életüket is kockára teszik, hogy barátaikat megmentsék. Jesse-t azonban a kíméletlen üzletemberek és a katasztrófa mellett más is aggasztja, féltestvére, Elvis, aki anyjuk halála miatt náluk tölti a nyarat.


Monica és barátai

HBO 2 - június 11., 11.00
7 éven aluliak számára nem ajánlott!

Eltűnik Jimmy Five kis plüsskutyája, Fluffy, ezért a kisfiú tervet eszel ki a kutyus megmentésére, de ehhez hű barátai segítségére is szüksége lesz. Monica, Maggy és Smudge örömmel csatlakozik a nagy kalandhoz, ám közben kihívásokkal is szembe kell nézniük, és összefogva mindannyiuknak bele kell adniuk apait-anyait, mire végre hazavihetik a kis Fluffyt. Igazi családi mozi a barátság, az összetartás és a szeretet erejéről.


Almáskerti boszorkány

Filmbox - június 11., 11.35
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az élet nem túl könnyű a hétéves Jonathana számára. Édesanyja meghalt, apja pedig a munkájába temetkezik, ezért a kislánynak egyedül kell gondoskodnia magáról. A karácsony közeledtével tudja is, hogy mit szeretne: nem egy hajas babát, nem is egy pónilovat, hanem egy új anyukát...


Vad galamb

Minimax - június 11., 13.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

Virgonc néhány félresikerült cimborájával együtt csatlakozik a nagyon előkelő Királyi Postagalamb Szolgálathoz. Hátrányos helyzete, vagyis apró termete dacára éppen ott győzedelmeskedik, ahol jóval képzettebb kollégái kudarcot vallanak. Mert sorsának könyvében az van megírva, hogy a kis vidéki galambot rettenthetetlen bátorsága veszélyes kalandokra csábítja, amelyekből végül hősként kerül ki.


B mint boldogság

Cinemax - június 11., 16.30
7 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Barry Jonsberg My Life as an Alphabet című díjnyertes könyve alapján készült film főszereplője a határtalan optimizmussal és egyedi világképpel rendelkező Candice Phee. A lányt megihleti az új furcsa, fiú az iskolában, aki úgy véli, hogy képes multiverzumokon átutazni. Candice gondol egy nagyot és elhatározza, hogy megjavítja a boldogtalanságba süllyedő családját, és újra örömet hoz az életükbe - kerül, amibe kerül.


Reszkessetek kutyaütők!

m2 / Petőfi TV - június 11., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A család minden tagja a nagyihoz utazik karácsonyra, de a gyakran neveletlenül viselkedő kutyájukat kénytelenek az üresen maradó házban hagyni. Az először unalmasnak tűnő napok a környéken garázdálkodó betörők váratlan felbukkanásával mozgalmassá válnak. A család kedvence újonnan szerzett pajtásaival minden trükkjét beveti, hogy pokollá tegye a betolakodók próbálkozásait.


Az arany iránytű

VIASAT FILM - június 11., 18.45
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Lyra, az árva kislány az oxfordi Jordan College neveltje, egyben egy párhuzamos világ lakója, amelyben a mindent átfogó Magisztérium sötét képviselői, az átkosok gyerekeket rabolnak. Az a hír járja, hogy az Északi-sarkon fekvő kísérleti állomásra viszik őket. Amikor Lyra legjobb barátja, Roger is eltűnik, a kislány megfogadja, hogy akár a világ végére is elmegy, hogy megmentse őt.