Családi filmek szombatra

Nem biztos, hogy érdemes ebbe belegondolni, de a szünidő második felét kezdtük taposni... No, azért még jó sok láblógázás fér bele ebbe a nyárba, ma például megtehetitek ezt a tévé előtt is.

Pipiána Hoppsz és a Sötétség Hörcsöge

Film Now - július 16., 8.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Pipiána Hoppsz, a félig nyuszi, félig csirke, nagyravágyó álmodozó, semmitől sem riad vissza, hogy megszerezze a legendás ereklyét, a Sötétség Hörcsögét. Bár az ifjú tapsifüles még sosem járt bevetésen, és lövése sincs, milyen egy igazi vadregényes kincsvadászat, elszántan hisz benne, hogy apja, a híres nyúlkalandor nyomdokaiba léphet.


Lili, az állatok megmentője

Filmcafe - július 16., 10.35
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Lili egy tizenegy éves kislány, aki ért az állatok nyelvén. Amikor egy rabló felfordulást okoz a helyi állatkertben, ő lesz a megmentő.


Apáért mindent

Filmbox - július 16., 13.25
7 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ida szenvedélyes fal- és sziklamászó, papája, Klaus egyszer életében megmászta a Mount Everestet. Ida mamája, Maria egy bankban dolgozik. Boldogan élnek, míg egy napon, ki nem derül, hogy Klaus súlyos beteg. Dániában ezt a ritka betegséget - Guillain-Barré-szindróma -, mely az idegeket támadja, nem tudják még gyógyítani. Ida papája csak akkor gyógyulhat meg, ha családja Amerikába küldi kórházba...


Óriásláb fia

SuperTV2 - július 16., 13.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kiskamasz Adam átlagos srácnak tűnik, bár az utóbbi időben elég fura dolgok történnek vele: a haja hihetetlenül gyorsan nő, a lába pedig olyan hatalmas, hogy a tornacsukájában sem fér el. A kalandvágyó fiú egy nap különös nyomot követve eljut az erdőbe, ahol a legendás csupaszőr, csupaszív Óriáslábbal is találkozik - akiről történetesen az is kiderül, hogy az édesapja. Adam először kétségbe esik, de aztán rájön, neki is szuperképességei vannak, és nemhogy hihetetlenül gyorsan fut, de még az állatok nyelvén is tud beszélni...


Kung Fu Panda

Paramount Network - július 16., 14.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A rendkívül lelkes, eléggé nagydarab és kissé esetlen Po a legnagyobb kungfurajongó, ami nem éppen előny, ha az ember (vagyis panda) a családi levesbüfében dolgozik. Ám váratlanul őt választják ki arra, hogy teljesítsen egy ősi jövendölést, így Po álma valóra válik: bekerül a kungfu világába, és neki kell mindenkit megvédenie a közelgő veszélytől. Po teljes szívével – és terjedelmével – a feladat megoldásán fáradozik, s végül rájön, hogy a leggyengébb pontjai lesznek a legnagyobb erényei.


Snoopy és Charlie Brown – A Peanuts film

TV2 Kids - július 16., 16.35
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Charlie Brown, a világ talán legismertebb, legkerekebb fejű lúzere, a kisiskolás, akinek soha, semmi sem sikerül, belevág élete legnagyobb, legkockázatosabb vállalkozásába: meg akarja szólítani az osztályukba érkezett új lányt. Próbálkozását izgalmas és fordulatos kalandok kísérik, miközben Charlie kutyája, Snoopy légi csatába keveredik ősi ellenségével, minden pilóták legveszélyesebbikével, a Vörös Báróval.


Rozsdalovag 2. - Metálos zűrzavar

m2 / Petőfi TV - július 16., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Roncsföld a pénzügyi összeomlás szélén van, mivel az ország költségvetésének majdnem egésze a lovagok és a királyság fenntartására megy el. A lovagok állás nélkül maradnak, és Ólomláb király is kénytelen nyugdíjba vonulni. Rozsda bánatában, hogy elveszítette szeretett munkáját, lemegy a kastély alagsorába. Itt találkozik Szellemmel, és apja utolsó kívánságával, miszerint be kell fejeznie befejezetlen munkáit, és valóra váltani álmát a tökéletes világról.