Családi filmek szombatra

A mára prognosztizált időjárás azért elég ütősnek ígérkezik, ellentétben a tévés kínálattal, ami meg erősen elnéző hozzáállás mellett is csak közepesen langyosnak mondható. De persze kit érdekel ez akkor, amikor jó eséllyel egyik fotelből a másikba olvadozva próbáljuk túlélni a napot. Na ugye!

Tintin kalandjai

AMC - július 23., 8.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tintin, a kíváncsi, ifjú riporter és kutyája, Milu felfedezik, hogy egy hajómodell hétpecsétes titkot őriz. Az évszázados rejtély felgöngyölítése során Tintin találkozik Iván Ivánovics Szaharinnal, az ördögi gazemberrel, aki úgy gondolja, hogy Tintin ellopta a Vörös Rackham nevű kalóz kincsét. Milu kutya, a kötekedő Archibald Haddock kapitány és a két kétbalkezes nyomozó, Dupont és Dupond segítségével Tintin beutazza a fél világot és kijátssza az ellenségeit, hogy megtalálja a kalózkincs végső nyughelyét.


Híd Terabithia földjére

Paramount Network - július 23., 10.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Sajátos körülmények között ismerkedik meg egymással Jess és Leslie. A két magányos, kirekesztett gyerek összebarátkozik. Leslie állandóan varázslatos történeteket sző, Jess pedig tehetségesen rajzol. A kislány feltárja Jess előtt a fantázia világát, és ketten együtt létrehozzák Terabithia titokzatos birodalmát, amely a közeli erdőben csordogáló patak fölötti kötélen átlendülve érhető el. Eme varázslatos helyen ők az uralkodók, így nekik kell szembeszállniuk a birodalmukat veszélyeztető Sötét Úrral és seregeivel – míg a való világban az iskolai bajkeverők ellen veszik fel a küzdelmet.


Emmy hercegnő

Minimax - július 23., 13.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Emmy hercegnőnek van egy titkos képessége, Kandis királyságban ő az egyetlen, aki tud a lovakkal beszélni. Csodálatos napokat tölt legjobb barátaival, a gyönyörű pacikkal. Amikor megjelenik unokatestvére, Gizana, aki pont a kislány ellentéte, Emmynek esélye nyílik hivatalosan is hercegnővé válni. De vajon sikerül-e?


A kis kedvencek titkos élete 2

SuperTV2 - július 23., 13.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Max és Duke új kihívással szembesül, amikor gazdájuk, Katie megismerkedik egy férfival, akivel összeházasodnak, és gyermekük születik. A kis család a kutyákkal együtt vidékre kirándul, ahol Max összebarátkozik egy Kakas nevű juhászkutyával, akinek a segítségével talán legyőzheti a félelmeit.


Kung Fu Panda 2.

Paramount Network - július 23., 14.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Po pandának teljesült az álma, Sárkányharcos lett belőle. Így már az ő feladata a Béke Völgyének védelmezése, melyben barátai, az Őrjöngő Ötös néven ismert Tigris, Daru, Sáska, Vipera és Majom segítenek. Ám Po élete veszélybe kerül, amikor új, félelmetes gonosztevő bukkan fel a színen: Shen nagyúr, az albínó páva nemcsak gonosz, de képzett harcos is egyben, és a farkasai mellett egy különleges fegyverrel is rendelkezik, mellyel meg akarja hódítani egész Kínát.


Lily, a jéghercegnő

TV2 Kids - július 23., 14.55
Korhatár nélkül megtekinthető.

Lily, a félelmet nem ismerő jéghercegnő találkozik egy fiatal sárkánnyal, akinek segítségre van szüksége. Kalandos útra indulnak együtt, mely során nemcsak barátokra lelnek, de egy gonosz hóember is az útjukba akad.


A Lego Ninjago film

HBO - július 23., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A gonosz Garmadon hadúr az uralma alá akarja hajtani Ninjago Cityt. Az ifjú Lloyd Építőmester, vagyis a Zöld Nindzsa és barátai azonban harcba szállnak, hogy megvédjék a várost. Mindannyian osztálytársak a helyi gimnáziumban, és hétköznap a középiskolások átlagos életét élik. És mindannyian Wu mester tanítványai, igazi harcművészek. Ahhoz azonban, hogy legyőzzék a gonosz Garmadon hadurat - aki egyébként Lloyd apja - meg kell tanulniuk uralkodni önmagukon, és egyesíteni valódi erejüket.