Családi filmek szombatra

Nyakunkon a karácsony, van, aki ilyenkor már türelmetlenül számolja vissza a napokat, van, akin eluralkodik az ünnepi pánik, mi meg filmeket ajánlunk, abból baj nem lehet.

Állati jó kekszek

Film+ - december 10., 7.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Owen szeretné megmenteni bácsikája örökségét, az egykor szebb napokat látott vándorcirkuszt, és erre egyetlen esélye egy doboz varázskeksz. Az állatformájú kekszek ugyanis egy időre állattá változtatnak bárkit, aki megeszi őket, és a családtagok segítségével a cirkusz újra sikeressé válhat. Csakhogy a varázserőre és a cirkuszra a nagybácsi gonosz testvére is igényt tart...


A titkos kert

RTL HÁROM - december 10., 11.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az árván maradt 10 éves Mary Lennox Yorkshire-be kerül, ahol nagybátyja, Archibald Craven és a házvezetőnő, Mrs. Medlock lakják az ódon palotát. Mary hamarosan felfedezi, hogy a ház számos titkot rejt, és egyik bolyongása során rábukkan a kastélyban a beteg unokatestvérére, Colinra, aki ágyban tölti az egész életét. Ráadásul Mary megtalálja a titkos kert kulcsát is, melyet nagybátyja évek óta zárva tart...


Kutyák és macskák

Film+ - december 10., 13.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A dorombolás kora lejárt. Az orrunk előtt titkos háború zajlik. A felek foggal-körömmel küzdenek: ezt a háborút kutyák és macskák vívják, és épp a macskák állnak jobban. Új vezérük, a kérlelhetetlen sziámi cica velőscsontot nem kímélve tör végső célja, a Föld teljes elmacskásítása felé. A kutyák ügynökei az utolsó pillanatban kiszagolják a bajt, és az ebkommandó mindent elkövet, hogy megállítsa a diktátort.


A Dumamaci Banda

m2 / Petőfi TV - december 10., 18.10
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Bollersville-i polgárok nagyon büszkék arra, hogy átlagosak, és mindent megtesznek azért, hogy átlagosak is maradjanak. A Dumamaci Banda hat óvodás tagja tele van jobbnál jobb ötletekkel, és a kis csibészek mindent elkövetnek, hogy falujuk kiemelkedjen az átlagból. Barátjuk, az ormányos maci is segítségükre van a terveikhez, amivel felforgatják az egész lakóközösséget.


Himalájai karácsony

TV2 Kids - december 10., 18.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A két rosszcsont hóteremtmény nem tud uralkodni kíváncsi természetén, és apjuk többszöri figyelmeztetése ellenére is messzire elcsatangolnak a rejtekhelyüktől. Óriási bajba sodorják magukat, ugyanis egy kutató rájuk bukkan, és mindenáron meg akarja kaparintani magának a különös lényeket. Menekülés közben hirtelen a városban találják magukat egy kedves családnál, ahol új barátokra tesznek szert, és egy igazi karácsony részeseivé válnak.


A Mikulás mentőakció

TV2 Kids - december 10., 19.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egyszer volt, hol nem volt, a Mikulás csupán egy apró műhellyel és pár manóval végezte áldásos tevékenységét. Több ezer év alatt, ahogy a karácsony egyre inkább kinőtte magát, Mikulás arra kényszerült, hogy újításokat vezessen be. A Nagyszakállú legeszesebb manói új eljárásokat fejlesztettek ki: egy hologramot, mely elrejti az Északi-sarkot és egy időgépet, melynek segítségével a Mikulás meg tudja látogatni az összes otthont egy este leforgása alatt, és így leszállíthatja a játékokat a gyerekeknek szerte a világon...


Justin, a hős lovag

Minimax - december 10., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy távoli királyságban, ahol már a lovagok régen a feledés homályába vesztek, gonosz bürokrata törvények uralják a várost. A szigorú szabályokat a királynő főtanácsadójának fia unta meg leginkább. Justinnak elege lett a korlátozásokból, és visszasírja nagyapja lovagi mesterségét, minden álma, hogy elveszett kardját megtalálva az öreg nyomdokaiba léphessen.