Családi filmek szombatra

A jelen időjárási viszonyok eléggé kedveznek a beltéri programoknak, és ha ti is egyetértetek ezzel az állításunkkal, akkor már mutatjuk is a mai bekuckózós ajánlónkat!

A farkas és az oroszlán

HBO 2 - február 4., 9.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nagyapja halála után a 20 éves Alma úgy dönt, hogy visszatér gyermekkori otthonába, egy kis szigetre, ami a fenséges kanadai erdőség szívében fekszik. Ott megment két magatehetetlen kölyköt: előbb egy farkast, majd egy lezuhant utasszállító roncsai között talált kisoroszlánt.


A csillag

VIASAT FILM - február 4., 12.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Bo, a kicsi, de bátor szamár meg van róla győződve, hogy többre hivatott, mint hogy egy kis názáreti malomban robotoljon egész életében, ezért egy nap minden bátorságát összeszedve megszökik és Ruth, a bájos birka, valamint Dávid, a vicces galamb társaságában egy ragyogó csillagot követve nekivág élete nagy kalandjának.


Paddington 2

RTL HÁROM - február 4., 14.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Paddington boldogan éldegél a Brown családdal Windsor Gardensben, és készülődik imádott nagynénje, Lucy századik születésnapjára. Amikor Mr. Gruber régiségboltjában észrevesz egy különleges könyvet, azonnal tudja, hogy az lesz a megfelelő ajándék. Csakhogy a könyvritkaság sok pénzbe kerül, ezért Paddington mindenféle munkát elvállal, hogy összegyűjtse az árát...


Jönnek a kacsák

Paramount Network - február 4., 14.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A megrögzött szeleburdi agglegény lúd miatt két kiskacsa elszakad a csapatától. A bájgúnárral kiegészülve a furcsa trió nekivág egy veszélyekkel teli útnak, hogy még az első hó megérkezése előtt biztonságos búvóhelyet találjanak.


A hercegnő és a fele királyság

m2 / Petőfi TV - február 4., 18.05
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Jankó megöli a sárkányt, és ezzel elnyeri a hercegnő kezét és a fele királyságot. Ez a mese ott kezdődik, ahol a többi általában végződni szokott. A Hercegnőnek ugyanis nem tetszik az egyszerű Jankó, akárcsak a szüleinek, a királyi párnak. Igencsak faragatlan, felháborítóan viselkedik, és ez még rosszabbra fordul, amikor a kastélyban megjelennek Jankó szülei...


Bébi úr

TV2 Kids - február 4., 18.05
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az nem kérdés, hogy ki a főnök a családban. Attól a naptól kezdve, hogy az új kisöcsi hazaérkezik, a hétéves Tim érzi, hogy megváltoznak otthon a viszonyok. A jövevény taxin fut be, öltönyt meg diplomatatáskát visel, és be nem áll a szája - el is hódítja közös szüleik szeretetét. De Tim nem adja fel, nekivág, hogy visszaszerezze, ami addig kizárólagos, jogos tulajdona volt...


A kék elefánt

Minimax - február 4., 20.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Khan, a kék kiselefánt büszke az apjára, aki az uralkodó legnagyobb, legjobb harci elefántja. A mamája viszont azt tanítja neki, hogy a háború nem jó dolog. Nem szabad erőszakosnak lenni, ugyanakkor azt sem szabad hagyni, hogy bántsák, meg kell tudnia védeni magát. Mindezt hamarosan a saját bőrén tapasztalja meg Khan, a kis ormányost ugyanis elszakítják az anyjától. Elhatározza, hogy megkeresi az apját. A hosszú, kalandokkal és veszélyekkel teli útja során nemcsak felnőtté válik, de megtanulja azt is, mik az igazán fontos dolgok az életben.