Családi filmek szombatra

Ahogy az már lenni szokott, hétvégére most is megborul az időjárás, így a kellemes tavaszias klímát el is felejthetjük egy időre, de, ha beltérbe is űznek az elemek, azért unatkozni akkor sem fogtok. Íme a szombati ajánló!

Ebihal és a bálnák

Filmbox - február 25., 9.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kanadai Szent Lőrinc-öbölhöz érkezve egy páros meglát egy fiatal lányt az óceánban lebegve. Azonnal utána vetik magukat, hogy megmentsék, ám megdöbbenve veszik tudomásul, hogy a lánynak nincs szüksége arra, hogy kimentsék, mivel egy átlagemberhez képest sokkal tovább vissza tudja tartani a lélegzetét. Ha ez nem lenne elég, a fura lánynak van két különleges barátja: egy delfin és egy bálna.


Alvin és a mókusok

DUNA Televízió - február 25., 10.23
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Karácsony közeledtével kivágják a három mókus, Alvin, Simon és Theodore otthonául szolgáló fenyőfát, és a fa egy lemezkiadó cég előcsarnokába kerül. Az igazgató éppen most rúgta ki Dave-et, a kiadó egyik dalszerzőjét. A bánatos Dave magához veszi a fa alatt talált, muffinnal teli kosarat, benne az éhes mókusokkal. Alvin, Simos és Theodor bevackolják magukat Dave lakásába, teljesen fölforgatva azt. Egyetlen mentségük, hogy nemcsak beszélni, énekelni is tudnak.


King - Egy kis oroszlán nagy kalandja

HBO 3 - február 25., 15.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kinget, az oroszlánkölyköt ki akarják csempészni, ám tranzit közben megszökik a repülőtérről, és Ines és Alex otthonában talál menedéket. A testvérek őrült tervet eszelnek ki: Kinget vissza kell vinni Afrikába. Ám a vámosok a nyomukban vannak, ami nem könnyíti meg a küldetést.


A mogyoró-meló 2.

RTL HÁROM - február 25., 16.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Grimbusz és barátai, Haver, Andie és Bizsu élete újra a feje tetejére áll, amikor imádott éléskamrájuk a levegőbe repül. Fedél nélkül maradni még egy mókusnak is kemény dió, szerencsére azonban az árnyas Szabadság parkban új otthonra lelnek. De úgy tűnik, a szállás csak átmeneti, ugyanis a város pénzéhes polgármestere épp oda kíván vidámparkot építeni, ahol Grimbuszék vertek tanyát...


Hihetetlen történet az óriás körtéről

m2 / Petőfi TV - február 25., 18.05
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Napvárosban az élet nyugodt, egészen addig, míg a két jó barát, Mitcho és Sebastian egy palackba zárt üzenetet talál a kikötőben. A palackot Napváros eltűnt polgármestere J.B. írta, aki egy titokzatos szigeten rekedt. Mitcho és Sebastian egy életre szóló kalandra indulnak, hogy megmentsék szeretett polgármesterüket, és ezzel a várost Karc úrtól és az újításaitól.


Én és a sárkányom

TV2 Kids - február 25., 19.35
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mindjárt itt a karácsony Laposvár kis falujában. Mortimer is nagyon várta már a szünetet, addig sem kell eltűrnie osztálytársai folytonos piszkálódását, és még több időt szentelhet nem túl népszerű YouTube csatornájának. Eközben Sara igyekszik minden kíváncsi szem elől elbújni, fél, hogy el kell hagynia az egyetlen országot, melyet ismer. Egy különös reggelen mindkét gyermek élete megváltozik, amikor szó szerint berobban az életükbe egy kis sárkány, akinek egyetlen vágya, hogy hazajusson.


Bajkeverő majom: Felséges kaland

Minimax - február 25., 20.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

George most is hozza a formáját, ismét okoz egy "kis" zűrt. Véletlenül helyet cserél a király család majmával, Philippe-vel és innentől kezdve mindkettőjük élete fenekestül felfordul.