Családi filmek szombatra

Hétvégére visszatér az igazi nyár, lehet menni a szabadba, ha valamiért mégis beltéri programokban gondolkodtok, akkor mutatjuk a mai tévés listát.

Villámtolvaj – Percy Jackson és az olimposziak

Mozi+ - augusztus 12., 6.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A 12 éves Percy Jackson egy vásott kölyök, az iskolák réme. Egy furcsa idegen rábeszéli az anyját, hogy küldje a fiút egy speciális nyári táborba. Valójában azonban ez nem más, mint a félistenek titkos központja, itt képzik ki a görög istenek halandókkal nemzett, különleges képességekkel megáldott gyermekeit. Ráadásul Percy itt tudja meg, hogy a tenger istenének, Poszeidónnak az eltitkolt fia. A srác persze belekeveredik az istenek háborújába, s rá vár a feladat, hogy visszaszerezze a főisten, Zeusz ellopott villámját, amelyet Hadész, az alvilág ura rejteget...


Állati csetepata

Paramount Network - augusztus 12., 8.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Létezik egy kis falu az erdő mélyén, ahol bárányok és farkasok békében és szeretetben élnek együtt. Egy napon aztán két váratlan vendég jelenik meg a kis közösségben, kiknek érkezése nagy veszélyt rejt magában.


Állati jó kekszek

Film+ - augusztus 12., 9.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Owen szeretné megmenteni bácsikája örökségét, az egykor szebb napokat látott vándorcirkuszt, és erre egyetlen esélye egy doboz varázskeksz. Az állatformájú kekszek ugyanis egy időre állattá változtatnak bárkit, aki megeszi őket, és a családtagok segítségével a cirkusz újra sikeressé válhat. Csakhogy a varázserőre és a cirkuszra a nagybácsi gonosz testvére is igényt tart, és bármire képes, hogy megszerezze magának.


Mézengúz

HBO 3 - augusztus 12., 12.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Barry B. Benson, a frissen végzett méhecske többet akar az élettől, mint a kitaposott utat, amely rá és minden más dolgozóra vár New Hive Cityben - egy állást a mézgyártó Honexnél. Amikor megragadja a lehetőséget, hogy kimerészkedjen a kaptárból, hamarosan ráébred, hogy létezik egy olyan világ, amely meghaladja legmerészebb álmait is.


Egy kutya hazatér

RTL HÁROM - augusztus 12., 14.10
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Bella, a pitbull keverék kutya a veteránok otthonában segít a háborús veterán Terri és néhány sorstársa rehabilitációjában. Egy nap mókust hajkurászva az állatvédők elfogják, és mivel Denverben a törvény tiltja a pitbull-tartást, Terri és családja kénytelen más környékre költözni. A költözésig Bellát Farmingtonba viszik a rokonokhoz, ám az ebnek nagyon hiányoznak a gazdái, különösen Lucas, ezért elszökik, és útnak indul haza...


Szeleburdi vakáció

DUNA Televízió - augusztus 12., 14.30
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Szeleburdi család című filmben már megismert Faragó família vakációzni készül. A pénzt együttes erővel próbálják előteremteni, ezért a gyerekek is munkát vállalnak. Ekkor ismerkednek meg Dédikével, egy hajóskapitány tolókocsiban lévő özvegyével. A kedves idős hölgy felajánlja a Faragó családnak férje hajóját ingyen, csak rendbe kell tenniük. Ramóna - a nagyra becsült hajó - azonban másképp néz ki, mint Dédike fényképein...


Vigyázz, kész, szörf!

HBO - augusztus 12., 18.31
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Cody imádja a rockzenét és a szörfözést. A kamasz pingvin az első versenyére készül. Az ifjú tehetségről dokumentumfilmet forgat egy stáb. A filmesekkel a nyomában Cody nekivág, hogy otthonától, az antarktiszi Dérvidéktől távol, a Pin Gú szigeten induljon a nagy versenyen.