Családi filmek vasárnapra

A kicsiket A kis kedvencek titkos élete, a Csizmás, a kandúr és a Vaiana, míg a nagyobbakat a Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak, az Így neveld a sárkányodat 2., a Percy Jackson - Szörnyek tengere, A fiú, aki világgá ment, hogy megtanuljon félni, a Hajrá csajok!, a Pókember és a Banks úr megmentése várja.

Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak

HBO - július 7., 9.35
12 éven aluliak számára nagykorú felügyeletet mellett ajánlott!

Drakula gróf ötcsillagos luxuskastélyában a szörnyek pihenhetik ki rémes fáradalmaikat. A vámpírok fejedelme hétvégi bulit szervez a féltve őrzött, 118. születésnapját ünneplő kislányának. Erre meghívja a rémes kompániát, az élén Frankensteinnel és menyasszonyával, a múmiával, a láthatatlan emberrel és egy falka vérfarkassal. Az ünnepség vérbő, jó hangulatban telik, mígnem hátborzongató esemény történik: a kastélyba téved egy igazi, élő ember! Ráadásul fiatal, jó fej és megtetszik Drakula lányának.

Így neveld a sárkányodat 2.

Mozi+ - július 7., 10.25
12 éven aluliak számára nagykorú felügyeletet mellett ajánlott!

Öt éve, hogy Hablaty, a viking fiú összebarátkozott egy sérült sárkánnyal, örökre megváltoztatva ezzel Hibbant-sziget lakónak életét. A két régi ellenség, a vikingek és a sárkányok immár békésen élnek egymás mellett. Amíg Astrid, Takonypóc meg a többiek sárkányversenyekkel múlatják az időt, Hablaty és sárkánya meghódítja az eget. Egyre magasabbra és messzebb merészkednek, olyan tájakra jutnak, ahol nem járt még viking. Így fedezik fel a titkos jégbarlangot, melyben idomítatlan sárkányok tanyáznak.

Percy Jackson - Szörnyek tengere

Mozi+ - július 7., 12.30
12 éven aluliak számára nagykorú felügyeletet mellett ajánlott!

Amikor Percy megtudja, hogy van egy szörnyeteg féltestvére, azon töpreng, hogy Poszeidon isten fiának lenni inkább átok, mint áldás. Ám nincs sok ideje a töprengésre, a félisten kamaszok különleges táborát ugyanis veszély fenyegeti. Percy és barátai csak úgy menthetik meg a pusztulástól, ha megtalálják a varázslatos erejű Aranygyapjút. A nyomok Washingtonba, majd a floridai tengerpartra vezetnek, ahol veszélyes odüsszeia veszi kezdetét a Szörnyek tengerén, amit az emberek Bermuda-háromszögként ismernek.

A fiú, aki világgá ment, hogy megtanuljon félni

m2 - július 7., 14.50
12 éven aluliak számára nagykorú felügyeletet mellett ajánlott!

Michel, a fazekas kisebb fia nem ismeri a félelmet. Családja nem értékeli ezt a tulajdonságát, ezért elmegy világgá, hogy megtanulja, mit jelent félni. Ekkor találkozik Elizabettel, egy elátkozott királyság fiatal hercegnőjével. Michel és Elizabet egymásba szeretnek, ezért amikor Michel jelentkezik, hogy megmenti a birodalmat, a hercegnő mindenáron tiltakozik a próbatétel ellen. Bár a sárkányoktól nem fél, Michel mégis megtanulja, mit jelent a félelem, félteni valakit, akit szeretünk.

Hajrá csajok!

Filmcafe - július 7., 15.05
12 éven aluliak számára nagykorú felügyeletet mellett ajánlott!

A San Diego-i Rancho Carne középiskola focicsapatának, a Rancho Carne-i Bikáknak (Toros) pomponos szurkolócsapata, vidám és vagány fiatalokból áll, akiknek jól felvágták a nyelvét, és olyan gyakorlatuk van, amely biztosíthatja számukra a sorrendben hatodik bajnoki címet az országos bajnokságon. De a Bikák pomponos csapatának útja a győzelemhez nem minden akadálytól mentes. A váratlan fordulat akkor következik be, amikor Torrance, az újonnan választott csapatkapitány felfedezi, hogy tökéletesen megkoreografált gyakorlatukat egy az egyben a rivális csapattól, az East Compton-i Lóheréktől (Clovers) "kölcsönözte" a Bikák korábbi kapitánya. Mindkét csapat lányai új gyakorlatukon dolgoznak, és ahogy fogy a nagy versenyig hátralévő idő, a feszültség egyre nő. 

Pókember

AXN - július 7., 16.15
12 éven aluliak számára nagykorú felügyeletet mellett ajánlott!

Egy pókcsípés nem a világ. Peter Parker, a kétballábas diákújságíró világa mégis fenekestül felfordul, amikor egy laboratóriumi osztálykirándulás során megcsípi egy mutáns pók. Ezt követően a srác egyre furább képességeket tapasztal magán: könnyedén sétál a plafonon, csuklójából ragadós pókszálat lő ki, a veszélyeket pedig jóval bekövetkezésük előtt megérzi. Ami kezdetben játéknak tűnik, hamarosan szörnyű és izgalmas kötelezettséggé válik. Peternek meg kell küzdenie az emberfeletti erővel rendelkező, gonosz Zöld Manóval és el kell nyernie a gyönyörű Mary Jane szerelmét. 

Banks úr megmentése

Viasat3 - július 7., 16.25
12 éven aluliak számára nagykorú felügyeletet mellett ajánlott!

Walt Disney megígéri a kislányainak, hogy filmr viszi a kedvenc mesekönyvüket, a Mary Poppinst. Ám nem gondolta volna, hogy húsz évbe telik, míg sikerül valóra váltania azt. A jogok megszerzésében ugyanis szembetalálta magát a goromba és hajthatatlan írónővel, aki hallani sem akart a megfilmesítésről. P.L. Travers csak akkor volt hajlandó találkozni Disneyvel, amikor a könyv eladási mutatói csökkenni kezdtek. Az írónő két hétre Los Angelesbe utazott, ahol Disney minden praktikát bevetett, hogy meggyőzze.

A kis kedvencek titkos élete

SuperTV2 - július 7., 19.10
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az animációs film feltárja, mit művelnek kis kedvenceink otthon nap mint nap, miután mi elmentünk dolgozni, vagy az iskolába. 

Csizmás, a kandúr

Moziverzum - július 7., 19.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kandúr San Ricardo falu árvaházában nevelkedik, itt barátkozik össze Tojás Tóbiással. Arról álmodnak, hogy megszöknek, ám nem sikerül a terv, és emiatt összekülönböznek. Egy napon Kandúr megment a dühöngő bika elől egy fehércselédet. A falu népe hősként ünnepli, ekkor kapja kackiás kalapját és a legendássá vált csizmáját - így lesz belőle Csizmás Kandúr. Újra felbukkan Tojás Tóbiás, aki a varázsbabot akarja megszerezni. Csizmás Kandúr és a csinos macskalány, Cicus segítségét kéri. Dolgukat megnehezíti a két gonosztevő, Jani és Juli felbukkanása.

Vaiana

RTl Klub - július 7., 20.05
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Vaiana egy kalandvágyó tini, aki vakmerő küldetésre indul, hogy megmentse népét. Útja során találkozik az egykoron hatalmas félistenként tisztelt Mauival, aki szárnyai alá veszi a lányt, hogy igazi felfedezőt faragjon belőle. Együtt vágnak neki a nyílt óceánnak, az út pedig nem szűkölködik az eseményekben. Hatalmas szörnyekkel és elképesztő veszélyekkel szállnak szembe, s közben Vaiana teljesíti ősei küldetését és felfedezi azt, amit a legjobban keresett: saját magát.