Családi filmek vasárnapra

Ezen a hétvégén a Hatalmas aranyos, a Narnia Krónikái - Caspian herceg, a Muppet-krimi: Körözés alatt, a Rocky és Bakacsin kalandjai, Az óriásölő, a Rumlis vakáció, a Tükröm, tükröm és a Madagaszkár vár benneteket.

Hatalmas aranyos

Paramount Channel - július 21., 10.40
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Jack nem akármilyen vagyont örökölt sosem látott apjától. Egy igazi elefántot, teljes nagyságában, s mindezt Amerika kellős közepén! A porcelánboltok mumusával azonban kezdeni kell valamit, ám Jacknek fogalma sincs, mire is képes egy amerikanizálódott ormányos. Csak néhány elefántos tény: kiszagolja a popcornt akár öt mérföldről is, ha húsz mérföldön belül másik elefántot észlel, ultrahangon cseveg vele és téged kihagy belőle. Naponta legalább két mázsa finomságot képes befalni és egy hektoliter vizet meginni és ha midezt biztosítod neki, akkor is gyanakodva fog figyelni. 

Narnia Krónikái - Caspian herceg

AMC - július 21., 10.55
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

A négy Pevensie gyermek egy esztendő elteltével visszatér arra a helyre, amelyet szeretnek. Meglepődve tapasztalják, hogy Narniában ezerháromszáz év telt el azóta, hogy itt jártak. A birodalom aranykora véget ért, a világot most a telmarinok uralják. A kegyetlen Miraz király Caspian herceg helyett a saját fiát akarja a trónra ültetni. A jogos trónörökös által vezetett lázadók szeretnék visszaállítani a rendet. A régi és új barátai oldalán Peter és testvérei is harcba szállnak, hogy visszaállítsák a birodalom régi fényét és dicsőségét.

Muppet-krimi: Körözés alatt

Viasat3 - július 21., 14.25
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Kermitet összetévesztik egy mesterbűnözővel, és egy távoli börtönbe zárják. Az egyetlen probléma, hogy közben a Muppetek társulata európai turnéra indul, a banda földrész legizgalmasabb városaiban lép majd fel, többek között Berlin, Madrid, Dublin és London színházaiban. Kermit távollétében a hasonmása, Constantine lép a helyébe, aki a Muppetek európai turnéját használja ki arra, hogy ékszereket lopjon. Szerencsére a bábok azonban gyanút fogtak, és elindultak, hogy megkeressék az igazi Kermitet.

Rocky és Bakacsin kalandjai

Film4 - július 21., 14.40
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Rocky, a repülő mókus és barátja, a nem túl éles elméjű, de annál nagyobb szívű rénszarvas, Bakacsin az ötvenes-hatvanas évek meghatározó amerikai rajzfilmhősei voltak, mígnem 1964-ben véget ért karrierjük. Most, az ezredfordulón újra szükség van rájuk, mivel rajzfilmbeli ellenségeik, a Rettenetes Vezér és Natasa igyekeznek uralmuk alá hajtani Amerikát.

Az óriásölő

RTL Klub - július 21., 15.25
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Évszázadokkal ezelőtt az óriások uralták a Földet, ám az emberek legyőzték őket. Az óriások azóta várnak a lehetőségre, hatalmuk visszaszerzésére. Úgy tűnik, elérkezett az idő, amikor Jack, a parasztlegény véletlenül megnyitja a két világ közötti átjárót. Ezt kihasználva az óriások elözönlik az emberek földjét, pusztítás és rombolás szegélyezi óriási lépteik nyomát. Jack nem sokat habozik, néhány bátor katona oldalán szembeszáll a bosszúálló óriásokkal a királyáért, a népért és a hercegnő szerelméért.

Rumlis vakáció

Prime - július 21., 18.55
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Bob Munro minden követ megmozgat, hogy a családi vakáció ne torkolljon komplett katasztrófába. A Munro-família ugyanis már a várva várt Hawaii vakációra készül, amikor a családfő ultimátumot kap főnökétől: meg kell jelennie egy coloradói megbeszélésen, különben búcsút mondhat a munkájának. A szorult helyzetben Bob úgy dönt, hogy összeköti a kellemest a hasznossal. Repülőút helyett az aszfaltturnét választja, és azzal nyugtatgatja vonakodó családját, hogy a közös út majd jól összehozza őket. Ám már az indulás pillanatában világossá válik, hogy ez az álom inkább rémálom.

Tükröm, tükröm

Filmcafe - július 21., 19.00
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

A gonosz királynő megfosztja jogos örökségétől az árva hercegnőt, Hófehérkét, hogy ő maga uralkodhasson a királyságban. Nem mellesleg pedig szeretné felkelteni a jóképű Alcott herceg figyelmét is. Hófehérke szépsége azonban megbabonázza a herceget, aki rögvest beleszeret. Dühében a királynő száműzi a fiatal lányt a sötét erdőbe, ahol reményei szerint egy emberevő szörnyeteg gyomrában köt majd ki. A talpraesett hercegnő azonban szövetkezik hét lelkes, lázadó törpével, hogy visszakövetelje magának a trónt, elűzze a gonoszt és visszaállítsa a rendet a birodalomban.

Madagaszkár

Moziverzum - július 21., 19.15
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Alex, az oroszlán a nagyvárosi dzsungel királya, mivel ő a New York-i Central Park állatkertjének fő attrakciója. Ő és legjobb barátai, Marty, a zebra, Melman, a zsiráf és Gloria, a víziló egész eddigi életüket kellemes fogságban töltötték, pazar étkek közt, zöldövezeti környezetben. Ám Martynak az elég jó sem elég jó, hagyja, hogy úrrá legyen rajta a kíváncsiság és néhány rendkívüli pingvin segítségével megszökik, hogy felfedezze a külvilágot, ami annyira hiányzik neki. Barátai döbbenten állnak másnap reggel Marty hűlt helyénél és kitörnek az állatkertből, hogy visszahozzák a zebrát, mielőtt még bárki rájönne, hogy eltűnt. Ám egy metróban bóklászó oroszlán, zsiráf és víziló még New Yorkban is kelt némi feltűnést. Alex, Melman és Gloria a Központi Pályaudvaron akadnak rá Martyra, de mielőtt felszállhatnának a hazafelé tartó metróra, elkábítják, elfogják, bedobozolják és egy Afrika felé tartó hajóra pakolják őket a jó szándékú emberek, akik úgy gondolják, hogy megmentik az állatokat a nagyvárosi élet stresszétől. Amikor a cselszövő pingvinek megrongálják a hajót, hőseink Madagaszkár egzotikus szigetének partján találják magukat. A New York-i aszfaltbetyároknak most rá kell jönniük, miképpen maradhatnak életben a vadonban és fel kell fogniuk, mit is jelent valójában az a mondás, hogy "nagy az Isten állatkertje."