Családi filmek vasárnapra

Ma a Szörny egyetem, az Egy kutya négy élete, A csodálatos Pókember, a Jégvarázs, A hihetetlen család, a Dzsungelből dzsungelbe, az Oviapu 2., valamint A macskám, a családom és a fiúk című film vár benneteket.

Szörny egyetem

HBO - szeptember 8., 8.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Emlékeztek még Mike Wazowskira és James P. Sullivanre, vagyis Mike-ra és Sulleyre a két elválaszthatatlan jó barátra? 12 évvel ezelőtt, a Szörny Rt. című filmben találkozhattatok velük. Most még messzebb utazhattok vissza az időbe, egészen odaáig, amikor először találkoztak egymással az egyetemen. Az első pillanattól kezdve ki nem állhatták egymást, nemcsak a tulajdonságaik, hanem a külsejük sem különbözhetett volna jobban egymástól. Most kiderül, hogy Mike és Sulley milyen kalandok során váltak a legjobb barátokká.

Egy kutya négy élete

Mozi+ - szeptember 8., 10.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Bailey egy pajkos kiskutyaként jön a világra, története pedig egy szerető kisfiú karjaiban kezdődik. A tapasztalatlan gazdi és a játékra mindig kész eb hamarosan elválaszthatatlan barátokká válnak, akik feltétel nélkül elfogadják egymást. Megannyi izgalmas kalandot élnek át együtt. Ahogy múlnak az évek a már aggastyán korba lépő Bailey tudja, hamarosan el kell búcsúznia a számára legfontosabb személytől, akivel élete minden egyes napját megosztotta. Ám ekkor megtörténik a csoda, és egy újabb kölyökkutya testében születik ujjá. Később aztán egy újabb és megint egy újabb eb bőrébe bújva éli mozgalmas, vidám és meghitt pillanatokkal teli életét. Vándorlásai során számos gazdit tanít meg nevetni és szeretni, mialatt próbálja megérteni, milyen küldetéssel született a világra.

A csodálatos Pókember

Film Now - szeptember 8., 11.30
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Peter Parker gyerekkorában veszítette el a szüleit, a nagyszülei nevelték fel. A magányos tini szeretné megtalálni önmagát, és szeretné elnyerni Gwen barátságát. Amikor Peter megtalálja apja régi aktatáskáját, különös titokra bukkan benne. Nyomozni kezd, és a szálak apja egykori üzlettársához vezetnek. A tudós különleges gyíkkivonattal kezeli magát, ám szörnyszülötté válik. Peter nem tehet mást, használni kezdi különleges képességeit, hogy Pókemberként legyőzze.

Jégvarázs

HBO - szeptember 8., 12.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor egy gonosz varázslatnak köszönhetően a királyság az örök tél fogságába esik, Anna, a félelmet nem ismerő optimista összeáll az extrém hegyi emberrel, Kristoffal és az ő hűséges rénszarvasával, Sven-nel, hogy közösen megtalálják Anna testvérét, Elsát, a Hókirálynőt és véget vessenek fagyos varázslatának. Az Everesthez hasonlítható körülmények közt, titokzatos trollokkal és a lenyűgöző és igazán vicces Olaf nevű hóemberrel is találkoznak. Annának és Kristoffnak mágikus kalandokkal kísért útjukon a természet erőivel kell dacolniuk, hogy megmentsék a királyságot a teljes pusztulástól.

A macskám, a családom és a fiúk

Paramount Channel - szeptember 8., 16.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Georgia és barátnői, Jas, Ellen és Rosie már az első napon kiszúrják az új testvérpárt az iskolában. Robbie és Tom most költöztek Londonból Eastbourne-be. A lányok követik a fiúkat, ahogy azok a barátjukkal, Dave-vel fölfedezik a várost. Georgia kifőz egy tervet, hogyan tudna közelebb kerülni Robbie-hoz. Mivel tudja, hogy a fiú szereti a macskákat, eljátssza, hogy eltűnt az ő, Angus névre hallgató cicája. A számításba hiba csúszik. Amikor Jas pórázon vezeti Angust, az megszökik tőle és Tom menti meg. Jas és Tom randizni kezd egymással, míg Robbie Georgia riválisával, Lindsay-vel jár.

A hihetetlen család

Cool - szeptember 8., 16.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mr. Irdatlan megbecsült és ünnepelt szuperhős volt egészen addig, amikor egy nap egy kotnyeles rajongója miatt majdnem tömegszerencsétlenséget okozott. A sajtó szította össznépi elégendetlenség nyomására a kormány úgy döntött, hogy megtiltja a szuperhősök ténykedését és ezzel egyidejűleg segíti beilleszkedésüket a normális társadalomba. Ezek után Mr. Irdatlan Bob Parr néven egy békés kertvárosban telepszik le szintén szuperképességű feleségével és gyermekeivel. Bob manapság már csak az unalom és az egyre növekvő zsírpárnák ellen harcol. Ám egy nap egy titokzatos megbízó jelentkezik nála és az akcióra éhes, félreállított szuperhős egy távoli szigetre indul, hogy végrehajtson egy szigorúan titkos megbízást.

Dzsungelből dzsungelbe

Film Mánia - szeptember 8., 19.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Cromwell nem is sejti, hogy mi vár rá, amikor visszatér Afrikába, hogy volt feleségétől elkérje a válás kimondásához szükséges utolsó papírokat. A New York-i üzletembert ugyanis egy fiú várja a repülőtéren. Egy fiú, Martin fia, ám a férfinak fogalma sem volt létezéséről. Martin kénytelen hazavinni magával újdonsült fiát, Mimi-Siku-t, aki eddigi életében csak az afrikai dzsungelt látta, és bár New York is dzsungel a maga nemében, a fiút mégis rengeteg meglepetés várja új otthonában. Meg kell tanulnia városi fiú módjára viselkedni. Ez azonban korántsem olyan könnyű Afrika után.

Oviapu 2.

AXN - szeptember 8., 19.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az Oviapu óvó bácsijai olyan helyre merészkednek, ahová eddig még soha: a táborba. Charlie és Phil, a világ legelvetemültebb gyerekvigyázói nyílt terepen teszik próbára képességeiket. Irányításuk alatt a srácok sportolnak és sátraznak, no meg a felnőtteket is gatyába rázzák. Charlie-t és a Driftwood tábor lurkóit kemény fából faragták; egyedül a rivális Canola tábor huligánjai jelentenek gondot nekik. Hogy móresre tanítsák őket, a rettenthetetlen oviapu beveti titkos fegyverét: azt az embert, akiről életében nem gondolta volna, hogy valaha a segítségére lehet. A felmentő sereg elindul, hogy győzelemre vigye a táborozókat és a büszke oviapukat.