Családi filmek vasárnapra

A kicsiket a Nyúl Péter, a nagyobbakat a Hóbarát, a Hannah Montana: A film, a Nicsak, ki beszél most!, a Bibi és Tina - Elátkozva, Az óriásölő, valamint a Jumanji várja.

Hóbarát

Viasat6 - december 15., 9.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Jack Frost mindig is híres zenész akart lenni és most megadatik a lehetősége a nagy kiugrásra. Csakhogy míg a hírnevén dolgozik, elhanyagolja fiát és a feleségét. Karácsony estéjén azonban ráébred a szomorú igazságra, de jóvátenni már nem tudja, mert végzetes balesetet szenved. Egy évvel később visszatér, a sors különös tréfája során, a fia által gyúrt hóember testében és még egy esélyt kap arra, hogy családjával szemben rendezze a tartozását.

Hannah Montana: A film

Cool - december 15., 10.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Miley Stewart, azaz Hannah Montana teljes erővel küzd, hogy összeegyeztesse titkos popsztár-életét a magánéletével, amit igen nehéz, mikor már karrierje és népszerűsége az egekben szárnyal. Mikor már úgy tűnik, a popsztár-élet teljesen átveszi az irányítást magánélete felett, édesapja hazahozza a tinilányt szülővárosába, Crowley Cornersbe, hogy új életet kezdjen. Egy olyan mesés időszak következik, melyet még Hannah Montana sem tudott korábban elképzelni.

Nicsak, ki beszél most!

TV2 - december 15., 13.35
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

James és Mollie boldog házasságban élnek már 6 éve. Van két gyermekük és persze a velük járó összes gond. James nagyon jó állást kap egy nagy légitársaságnál és egyre több időt kell a levegőben töltenie. Mollie tűri egy darabig, hogy minden az ő nyakába szakad, de mikor a férfi főnöknője kikezd James-szel, betelik a pohár.

Nyúl Péter

Film Now - december 15., 15.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nyúl Péter nagy szájánál csak a füle nagyobb. Egyébként jó kedélyű, laza, és a kék dzsekijéről biztosan felismered. Meg arról, hogy nem hord nadrágot.
Szerinte ő az ember legrégibb barátja, és ezért joga van néha megebédelni a kiskertben, megmelegedni a konyhában és bulit szervezni a haverjainak nappaliban.
A helybéli tanyagazdának azonban erről egészen más elképzelései vannak.

Bibi és Tina - Elátkozva

m2 - december 15., 18.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Falko grófot kirabolják, a rendőrség Greta Müller vezetésével nyomozásba kezd. Alex nem bízik a hatóságban, Tinával a saját szakállukra kérdezősködni kezdenek. Frau Martinnak anyagi gondjai vannak, ezért elfogadja Tarikék jelentkezését a lovas táborba, Bibi nagy örömére.. Kiderül, hogy egy titkos megbízó mozgatja a szálakat, ám csak az éves jelmezbálban derül fény a kilétére.

Az óriásölő

Film+ - december 15., 18.45
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Évszázadokkal ezelőtt az óriások uralták a Földet, ám az emberek legyőzték őket. Az óriások azóta várnak a lehetőségre, hatalmuk visszaszerzésére. Úgy tűnik, elérkezett az idő, amikor Jack, a parasztlegény véletlenül megnyitja a két világ közötti átjárót. Ezt kihasználva az óriások elözönlik az emberek földjét, pusztítás és rombolás szegélyezi óriási lépteik nyomát. Jack nem sokat habozik, néhány bátor katona oldalán szembeszáll a bosszúálló óriásokkal a királyáért, a népért és a hercegnő szerelméért.

Jumanji

AXN - december 15., 18.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A 12 éves Alan felfedezi a díszes Jumanji-táblát, s amikor Sarah-val leülnek játszani, Alan hirtelen eltűnik és a Jumanji dzsungelbirodalmában találja magát. Nem is tud visszatérni, mert a kislány túlságosan rémült, hogy befejezze a játékot. Csak akkor kerülhet ki a csapdából, ha valaki meghatározott számot dob. Ez azonban 26 évig nem fordul elő, így Alan az esőerdő foglya marad mindaddig, míg két másik gyerek, Judy és Peter újra nem kezdi a játékot. Ám kiderül, csak akkor szabadulhat, ha a két gyerek megtalálja a felnőtt Sarah-t, különben veszélybe kerül a házuk, a környék és egész városuk.